4K vs HD page

Videoclipuri 4 K sau Full HD?
Explicarea opţiunilor

Descoperiţi diferenţa dintre videoclipurile 4 K şi Full HD, pentru a putea alege dispozitivul potrivit pentru dvs.

O alegere informată

De la rezoluţia imaginii la editarea, redarea şi stocarea datelor, tot ce trebuie să ştiţi despre videoclipurile 4 K şi Full HD.

Rezoluţia imaginii

Videoclipurile 4 K, cunoscute şi sub denumirea de 4K UHD, oferă o rezoluţie de 4 ori mai mare decât 1080p Full HD, la 3840x2160 pixeli. Acest lucru înseamnă că puteţi surprinde detalii uluitoare, aproape palpabile, cu videoclipurile 4 K în comparaţie cu Full HD.

Image resolution

Capturarea şi transmiterea datelor

Videoclipurile 4 K capturează mai multe date, aşadar pentru acelaşi timp de înregistrare veţi avea nevoie de carduri de memorie mai mari, cu viteze de transfer mai ridicate şi o conexiune la Internet mai rapidă pentru transmisie. Full HD vă oferă dimensiuni mai mici de fişiere, ideale pentru încărcarea uşoară şi transmiterea conţinutului online.

Data capture and streaming

Stocarea şi editarea

Stocarea datelor suplimentare în timp ce filmaţi la 4 K poate necesita o unitate de disc mai mare; de asemenea, se recomandă să aveţi un PC mai puternic când filmaţi la 4 K pentru a asigura o editare mai uşoară.

Storage and editing

Creativitate

Cu 4 K vă puteţi bucura de libertatea de creaţie pentru a folosi funcţiile zoom, panoramare şi decupare la maximum 200 % în înregistrarea dvs., păstrând rezoluţia Full HD a filmelor dvs., ceea ce o face ideală pentru cameramanii amatori care realizează filme şi materiale creative.

Creativity

Versatilitate

Camerele Canon capturează imagini 4 K pot şi înregistra în Full HD, pentru a putea alege rezoluţia potrivită a filmelor, adaptată fiecărui proiect creativ.

Versatility

Redare

Vă puteţi bucura de efectul complet şi detaliile incredibile ale filmării 4 K pe un televizor 4 K. Chiar dacă nu dispuneţi de un televizor 4 K în prezent, alegerea unui dispozitiv de înregistrare 4 K vă va pregăti pentru experienţa uimitoare a detaliilor 4 K imediat ce schimbaţi televizorul.

Blocks Playback

Încă aveţi nevoie de ajutor?

Aflaţi mai multe despre camerele video din seria LEGRIA HF-G şi comparaţi opţiunile de înregistrare cu obiective multifuncţionale şi interschimbabile.