nama-hero1

Lanţul de supermagazine sloven Nama îşi îmbunătăţeşte securitatea utilizând camerele în reţea Canon

Soluţia de camere în reţea de la Canon pentru Nama a fost extrem de eficientă şi a avut drept rezultat capacitatea crescută de a detecta furturile. Îmbunătăţirea generală a calităţii imaginii sistemului a fost deosebit de bine venită, ceea ce a avut ca rezultat direct o creştere atât a numărului de detectări ale încălcărilor legii, cât şi a numărului de raportări de incidente către secţia de poliţie locală.

De asemenea, managementul noului sistem este simplu şi intuitiv, permiţând echipei de prevenire a pierderilor să petreacă mai mult timp monitorizând şi detectând furturile decât examinând materiale de o calitate video slabă. De asemenea, managementul sistemului poate fi învăţat în numai două ore de către angajaţii noi. În plus, contractul de întreţinere încheiat cu firma de integrare asigură răspuns imediat în cazul oricărei probleme tehnice, astfel încât orice defecţiune a sistemului să aibă un efect minim asupra operaţiunilor.

nama-image1

„Putem adăuga cu uşurinţă camere în plus, atunci când este nevoie şi putem înlocui modelele mai vechi. Este o investiţie pe termen lung. Suntem entuziasmaţi de continuarea colaborării cu Canon şi cel mai probabil vom implementa această soluţie şi în alte magazine în viitor”.

Branka Jerala, director de marketing