EHB-hero1

Booths obţine o creştere cu 50% a productivităţii, cu soluţia de procesare a facturilor de la Canon

Un lanţ de supermarketuri aflat în plină dezvoltare are peste de 3.000 de angajaţi în 29 de magazine în Nord-Vestul ţării. Compania depune eforturi mari pentru a interacţiona cu comunităţile în care îşi desfăşoară activitatea şi pentru a dezvolta game de produse sub marca proprie în parteneriat cu furnizorii şi producătorii locali. Deşi atât Booths cât şi numeroşii furnizori şi producători locali cu care colaborează beneficiază de această relaţie simbiotică, mulţi dintre partenerii comerciali sunt firme nou înfiinţate, ceea ce se traduce prin emiterea unor facturi diferite ca tip şi calitate, în cadrul procesului operaţional al acestora.

Dorind să creeze metode operaţionale mai eficiente, Booths a decis să achiziţioneze o soluţie care să simplifice procesul prin reducerea drastică a timpului alocat gestionării manuale a facturilor. După ce a analizat câteva opţiuni, reţeaua Booths a ales soluţia de procesare a facturilor de la Canon, care a asigurat economia de timp solicitată şi a crescut productivitatea în cei doi ani de la implementare.

EHB-image1

„Acum putem prezenta o imagine mult mai precisă a activităţii noastre, deoarece ştim cu exactitate unde este blocată o factură”.

Steve Sumner, auditor financiar