FC-hero1

FC Dordrecht îşi promovează sistemul de supraveghere CCTV cu ajutorul Canon

Echipa de fotbal olandeză FC Dordrecht a fost recent promovată la The Eredivisie, cea mai importantă ligă de fotbal profesionist din Olanda. Clubul avea nevoie să efectueze upgrade pentru sistemul de securitate, pentru a se asigura că fanii din ce în ce mai numeroşi care participă la meciurile interne sunt în siguranţă. În acelaşi timp, era important ca FC Dordrecht să colaboreze mai strâns cu autorităţile locale, pentru a proteja mai bine atât unităţile clubului, cât şi fanii.

Upgrade-ul curent efectuat pentru sistemul de securitate este o soluţie intermediară pentru un an, deoarece clubul plănuieşte să construiască un stadion nou, mai modern, cu o capacitate mult mai mare şi cu un sistem de securitate de ultimă generaţie pe măsură. Proiectul a fost conceput pentru a testa modul în care funcţiona tehnologia în condiţii reale, având scopul de a reproduce sistemul de securitate pe noul stadion, la construirea în anul 2016.

FC-image1

„Voiam să captăm imagini de calitate foarte bună în orice moment, mai ales în zonele stadionului în care iluminarea este minimă. Am considerat că trecerea de la tehnologia analogică la cea digitală era singura cale de a obţine acest lucru”.

Jacques de Zeeuw, ofiţer de securitate