ABC- Hero1

Armstrong Watson colaborează cu Canon pentru a realiza strategia sa de responsabilitate socială corporatistă „Future Vision”

O firmă de contabilitate cu servicii complete, Armstrong Watson, dispunea de o flotă de echipamente de imprimare învechită, nefiabilă şi costisitoare, trebuind să coreleze imprimarea cu politicile de responsabilitate socială - o zonă cu impact semnificativ asupra procesului decizional al clienţilor. Colaborând îndeaproape cu Canon, firma şi-a putut dezvolta suplimentar diferenţa competitivă, prin îndeplinirea propriilor obiective CSR privind impactul de mediu, reducând consumul de hârtie şi de energie şi diminuând numărul de dispozitive de imprimare cu peste 70%.

ABC-image1
ABC-image1

„Înainte de a face orice recomandări, Canon a depus toate eforturile pentru a se pune în locul organizaţiei noastre şi pentru a înţelege ce anume trebuie îmbunătăţit şi care este cea mai bună soluţie în acest sens. Înţelegerea activităţii clienţilor noştri este o filozofie în care credem cu tărie şi suntem foarte convinşi că firma Canon a fost partenerul nostru ideal”.

David Clarkson, director comercial