ARTICOL

Transformarea imprimării pentru a vă ajuta în procesul digital

Transformarea digitală a locului de muncă hibrid cu ajutorul imprimării

Transformarea imprimării astfel încât să vă îndeplinească cerinţele specifice spaţiului de lucru hibrid

Modul în care muncim s-a schimbat semnificativ şi la fel şi cerinţele noastre de la dispozitivele de imprimare. În urmă cu 10 ani, imprimantele era necesare numai pentru a produce exemplare fizice ale documentelor. Această nevoie nu a dispărut. Însă pentru a se potrivi stilurilor de muncă hibride din prezent, imprimantele trebuie să fie un centru multifuncţional atât pentru imprimare cât şi pentru fluxuri de lucru digitale. Aceasta înseamnă să fie locul în care nu doar documentele digitale devin documente imprimate, ci şi locul în care documentele imprimate sunt transformate în documente digitale. Înseamnă conectare la aplicaţiile din spaţiul de lucru pentru a integra documentele direct în fluxurile de lucru. În plus, înseamnă securitate asigurată pentru cele mai sensibile informaţii ale noastre.

Adaptarea la un nou context

Deşi 2020 a determinat o creştere importantă a muncii de la distanţă, cercetările arată că viitorul muncii nu este predictibil. 64%1 din angajaţi au indicat că le-ar plăcea să lucreze cel puţin parţial într-un birou sau într-un loc în afara domiciliului. Prin urmare, organizaţiile trebuie să investească în echipamente care să asigure un nou stil de lucru, care va permite angajaţilor să lucreze eficient din mai multe locaţii.

La Canon, observăm mereu cu atenţie evoluţia spaţiului de lucru şi modul în care aceasta influenţează nevoile clienţilor noştri. De aceea am creat un ecosistem de tehnologii, Digital Transformation Services (DTS), care reuneşte componentele noastre hardware şi software de vârf într-un ecosistem de tehnologii integrat, conceput să vă susţină procesul de transformare. Această ofertă combină echipamentele noastre de vârf cu serviciile de imprimare gestionate şi soluţiile de colaborare la locul de muncă pentru a vă ajuta să obţineţi transparenţă şi control asupra întregului ciclu de viaţă al documentelor.

Echipamentele stau la baza ofertei noastre DTS. Dispozitivele pe care le creăm nu mai sunt demult doar „imprimante”, ci au evoluat de la rolul lor tradiţional la a ajuta transformarea furnizând capacităţile de conexiune şi integrare a fluxurilor de lucru necesare pentru mediile de lucru hibride din prezent. Bazându-se pe seria premiată imageRUNNER ADVANCE DX, cel mai recent model al nostru din seria imageRUNNER ADVANCE DX C5800 continuă să vă ajute în procesul de digitalizare cu ajutorul capacităţilor de conectare.

Transformarea digitală a locului de muncă hibrid cu ajutorul imprimării

Transformarea documentelor şi a fluxurilor de lucru

Seria imageRUNNER ADVANCE DX C5800 oferă tehnologie de scanare de ultimă generaţie, care ajută angajaţii să digitalizeze mai uşor informaţiile şi să le facă mai uşor accesibile pentru cei care au nevoie de ele - asigurând continuitatea activităţilor, chiar dacă angajaţii de muncă sunt dispersaţi. Dispozitivele pot scana eficient suporturi de diverse tipuri la viteze de până 270 ipm. Utilizând tehnologia inteligentă Object Character Recognition (OCR - recunoaşterea optică a caracterelor) şi învăţarea automată1, dispozitivele pot identifica şi clasifica cu eficienţă documentele obişnuite ale companiei, oferind recomandări automate de destinaţii de salvare bazate pe regulile setate de utilizator.

Susţinerea transformării nu înseamnă doar digitalizare, ci şi susţinerea mai bună a fluxurilor de lucru digitale. După extragerea informaţiilor, imprimantele din seria imageRUNNER ADVANCE DX C5800 pot integra automat informaţiile în software-ul dvs. de fluxuri de lucru, precum AP Concur, economisind timp preţios pentru angajaţii dvs. prin eliminarea introducerii manuale a datelor, asigurând în acelaşi timp corectitudinea datelor introduse. De asemenea, dispozitivele noastre oferă integrare impecabilă cu software-ul nostru uniFLOW Online, care simplifică mai mult ca niciodată imprimarea şi scanarea documentelor direct în destinaţiile cloud precum Drobox şi OneDrive.

Oferă accesibilitate şi securitate în mod egal

Totuşi, deşi accesibilitatea este esenţială pentru lucrul de la distanţă cu succes, aceasta trebuie însoţită de securitate. Fiind un dispozitiv conectat, imprimanta cu compatibilitate cloud trebuie să ofere protecţii solide pentru a se asigura că nu este vulnerabilă la atacuri sau încălcări accidentale, prin care informaţiile ar putea ajunge în mâini greşite. Deşi companiile sunt obligate să se adapteze rapid şi să pună în aplicare echipamentele necesare cât mai curând posibil, este important ca viteza să nu fie niciodată în detrimentul securităţii.

Ecosistemul nostru de tehnologii asigură protecţia documentelor dvs., indiferent unde se află în fluxul de lucru. Deşi toate dispozitivele noastre au fost proiectate şi construite pentru a asigura securitatea, există mai multe funcţii de înaltă performanţă adăugate în noile dispozitive precum imageRUNNER ADVANCE DX C5800, care vor ajuta să vă menţineţi datele în siguranţă. Indiferent unde se află dispozitivul dvs., documentele trimise spre imprimare vor fi lansate dintr-o coadă de imprimare securizată numai după ce se prezintă un act de identitate. În plus, tehnologia de scanare poate identifica tipurile de fişiere securizate, cum ar fi informaţiile financiare şi aplica protecţii de securitate automate, inclusiv criptarea datelor transferate. Ulterior, informaţiile sunt scanate într-o destinaţie sigură pentru fişier, la care se pot aplica reguli de acces; spre exemplu, informaţiile sensibile legate de resurse umane sunt protejate împotriva accesului angajaţilor.

Înţelegem că nevoie clienţilor se schimbă rapid. Dorim să vă echipăm cu cele mai bune instrumente de care aveţi nevoie, pentru a fi pregătiţi pentru nou normal. Pe măsură ce trecem la modurile hibride de la lucra, va fi din ce în ce mai important să avem echipamentele care pot face faţă provocărilor, oferind capacităţile de conectare, securitate şi tehnologia de fluxuri de lucru care să vă ajute echipele să lucreze eficient.

Aflaţi cum vă poate ajuta seria imageRUNNER ADVANCE DX C5800 să vă atingeţi obiectivele asociate transformării spaţiului de lucru.

Produse şi soluţii conexe

Exploraţi mai departe

  • ARTICOL

    Transformarea digitală: modul în care tehnologia digitală schimbă mediul afacerilor

    Utilizarea instrumentelor digitale ca nou standard corporativ.

    20 Jan 2021

  • ARTICOL

    Transformaţi-vă suporturile de imprimare în cheia secretă a succesului dvs.

    Suporturile de imprimare de calitate reprezintă arma dvs. secretă cu care vă atrageţi clienţii la noul normal.

    20 Jan 2021

  • ARTICOL

    Creşteţi-vă productivitatea companiei cu Canon

    La Canon, ştim provocările cu care se confruntă companiile în prezent. De aceea vă oferim un portofoliu de soluţii de imprimare care vă va ajuta să creşteţi productivitatea companiei.

    19 Jan 2021

  • Articol

    Oferind calitate înaltă, fără compromisuri

    Ajutându-vă să vă impresionaţi clienţii, fără a cheltui mulţi bani.

    20 Jan 2021

  • Nu sunteţi sigur de ce produs aveţi nevoie pentru compania dvs.?