De ce este Canon furnizorul nr. 1 de servicii de management al imprimării şi al documentelor

Punem imprimarea în centrul administrării informaţiei

Canon MPS meeting

Noul lider în MPS

Pentru clienţi, serviciile de management al imprimării şi al documentelor (MPDS) reprezintă o adevărată oportunitate de a-şi reuni administrarea informaţiilor fizice şi digitale într-o strategie holistică, pregătind funcţia pentru viitor şi furnizând în acelaşi timp optimizări semnificative atât ale productivităţii, cât şi ale securităţii. Dacă o companie doreşte să implementeze un control complet asupra tuturor fluxurilor sale de lucru cu documente sau să lanseze servicii gestionate pentru operaţiunile acesteia din toată lumea, MPDS poate să ofere eficienţă, să aducă economii de costuri şi să consolideze productivitatea.

După mai mulţi ani de dezvoltare puternică şi continuă, Canon a depăşit acum jucătorii cheie din domeniu şi fost recunoscută de analistul în domeniu IDC ca lider de piaţă în domeniul MPDS în Europa de Vest.

Open plan office

Perspectiva IDC

În raportul său, „Western Europe MPDS and BPS Market Shares, 2017: Accelerated Technology Development Driving Greater Contractualized Business Revenues”, IDC recunoaşte „Moştenirea Canon de durată în domeniile imagisticii şi imprimării documentelor şi portofoliul companiei, inovaţiile pe care le-au adus pe piaţă şi excelenţa operaţională pentru dezvoltarea afacerii sale de servicii de imprimare” şi îi confirmă capacităţile, declarând: „Canon accentuează transformarea digitală, încercând să ofere clienţilor capacităţi superioare de livrare a fluxurilor de lucru, ajutându-i să soluţioneze unele dintre cele mai mari provocări de afaceri asociate cu administrarea informaţiilor, atât în format fizic, cât şi electronic. Canon şi-a extins oferta de soluţii pentru fluxuri de lucru, punând mai mult accent pe optimizarea proceselor comerciale şi oferirea de îmbunătăţiri continue şi punând la dispoziţie soluţii şi livrare de servicii în Europa, precum şi în întreaga lume.”

Reflectând asupra angajamentului continuu al Canon de a oferi clienţilor cele mai bune soluţii, adaptate necesităţilor lor comerciale, IDC a lăudat şi „propunerea valorică a Canon [care] derivă din capacitatea companiei de a oferi hardware de prelucrare a imaginilor, captură şi producţie care acoperă întregul spectru de utilizatori şi de a-l combina cu software şi tehnologii scalabile pentru soluţii care pot servi organizaţii variind de la companii mici până la multinaţionale. Cu un portofoliu de tehnologii software, precum şi cu moştenirea şi avantajele pe care le oferă în materie de servicii de management al imprimării şi al documentelor, Canon ajută clienţii printr-o călătorie care începe cu optimizarea flotei de dispozitive şi face tranziţia mai adânc în îmbunătăţirea proceselor şi automatizarea fluxului de lucru.”

Open plan business meeting

Serviciile MPDS moderne

Este o perioadă fascinantă pentru serviciile de management al imprimării şi al documentelor. În lumea de astăzi axată pe date, documentele în format fizic şi electronic (şi informaţiile conţinute în acestea) sunt o parte integrantă a operaţiunilor efective ale companiilor. Deoarece volumele de date cresc însă rapid, costul de administrare şi menţinere într-o manieră eficientă a seturilor de informaţii moderne este o adevărată provocare. Mai mult, există o aşteptare astăzi că datele deţinute de companii ar trebui să influenţeze moduri de lucru mai inteligente şi mai eficiente, oferind informaţii mai bogate privind clienţii sau ajutând la stimularea inovaţiei viitoare.

În lumea în continuă schimbare a administrării documentelor şi informaţiilor, Canon continuă să-şi dezvolte ofertele consecvente de servicii de imprimare gestionate pentru a satisface cererile tot mai mari ale birourilor şi departamentelor de reprografie centrală, incluzând medii cu mai multe locaţii, multinaţionale, multiregionale şi globale la nivel de regiune şi pe tot globul.

Workers reviewing digital content


Lucrând cu experţii noştri

Deoarece transformarea digitală devine tot mai importantă în agenda corporaţiilor, administrarea eficientă a informaţiei nu a fost niciodată mai importantă. Digitalizarea gestionării imprimării, alături de utilizarea scanării şi a capturii, reprezintă o adevărată oportunitate de a reduce costurile, a creşte securitatea şi a elibera forţa de muncă pentru a se concentra pe sarcini mai profitabile şi mai valoroase, permiţând acces rapid la informaţii relevante şi oportune.

Gestionarea unui serviciu de imprimare complex în mai multe birouri şi departamente de imprimare, ţări şi mărci, vă poate secătui resursele interne şi vă poate costa timp şi bani inutili. Colaborarea cu un partener expert în acest departament este esenţială. Cu o abordare axată pe client combinată cu o ofertă extinsă de soluţii pentru fluxuri de lucru, Canon este în măsură să ajute companiile să-şi optimizeze procesele şi să furnizeze îmbunătăţiri continue, precum şi să ofere soluţii şi livrare de servicii pentru companii din toată Europa şi din alte părţi ale lumii care utilizează MPDS.

Deoarece companiile încearcă să înapoieze angajaţilor şi acţionarilor un nivel mai mare de profit, mai multe organizaţii realizează că introducerea MPDS le permite să îşi schimbe orientarea pe ceea ce fac cel mai bine. În timp ce de administrarea informaţiei s-au ocupat în mod tradiţional echipe interne, imprimarea şi în special gestionarea imprimării reprezintă încă unul dintre ultimele domenii caracterizate de costuri necontrolate. MPDS oferă companiilor de toate tipurile şi dimensiunile o oportunitate extraordinară de a introduce automatizarea într-un mod care va oferi imediat câştiguri în materie de productivitate, costuri şi securitate.

Dacă doriţi să introduceţi MPDS în activitatea dvs., aflaţi mai multe despre modul în care Canon vă poate ajuta explorând serviciile noastre de imprimare gestionate.

Soluţii conexe

Descoperiţi cum soluţiile noastre de Servicii de imprimare gestionate vă pot accelera afacerea

Discutaţi cu echipa noastră