PRODUSE

Camere de tip cutie

Concepute pentru a se adapta la o gamă variată de aplicaţii de securitate, camerele noastre de tip cutie oferă unghiuri de vizualizare ample şi sunt adecvate pentru utilizarea în medii de interior şi exterior.

AFLAŢI MAI MULTE

Box camera

Funcţii inteligente

Prevăzută cu zoom optic şi digital, cu rezoluţie de până la Full HD, funcţii inteligente şi controlul inteligent al umbrelor, această gamă cuprinde chiar şi o cameră ultra-compactă pentru aplicaţiile în care discreţia este esenţială.

Unghiuri de vizualizare largi

Unghiurile de vizualizare largi, de până la 112 grade, permit monitorizarea unor suprafeţe de foarte mari dimensiuni prin intermediul unei singure camere. Aceasta înseamnă că este posibilă crearea unei reţele de supraveghere cu un număr mai redus de camere, ceea ce permite menţinerea costurilor la un nivel redus. Chiar şi la cele mai largi unghiuri de vizualizare, calitatea imaginii rămâne una impresionantă, cu obiectivul cu corecţie optică de la Canon care reduce efectele de tip „ochi de peşte”.

Instalare şi utilizare simple

Aceste camere sunt proiectate pentru o instalare rapidă şi simplă imediat după scoaterea din cutie, fără a necesita o configurare anterioară instalării. O gamă de accesorii pentru mediul exterior asigură flexibilitatea la configurarea în exterior, cu opţiuni de montaj pe perete, tavan sau pe stâlpi. În timpul utilizării, un sistem electronic de focalizare posterioară integrat în camerele VB-H şi VB-M tip cutie menţine focalizarea în timpul zoomului.

Internal view of shopping centre

Doriţi să aflaţi mai multe despre camerele de tip cutie?

Contactaţi echipa Camere de reţea

DISCUTAŢI CU ECHIPA

Nu sunteţi sigur de ce produs aveţi nevoie pentru compania dvs.?

DISCUTAŢI CU ECHIPA