Océ Colorado 1650

Alegerea flexibilă

Océ Colorado 1650
Océ Colorado 1650

până la 159 m2/oră

în modul lucios

până la 1800 dpi

rezoluţie de imprimare

Două role

alimentare şi comutare automate

1625 mm

lăţime maximă a rolei

Imprimantă UVgel nouă cu cerneluri flexibile şi finisaj mat/lucios

Exploraţi noi orizonturi de afaceri cu o gamă uimitoare de aplicaţii. Océ FLXfinish conferă puterea imprimării cu un finisaj lucios impecabil sau un finisaj mat luxos, indiferent de suport. Produceţi tapet de designer, autocolante uimitoare sau afişaje luxoase cu iluminare din faţă sau din spate, care atrag atenţia oamenilor, respectând totodată termene strânse şi producând la costuri scăzute.

O singură imprimantă. Două finisări

Încântaţi-vă clienţii cu bannere lucioase care ies din mulţime sau tapet cu finisajul mat elegant potrivit şi culori strălucitoare, toate imprimate pe un singur dispozitiv. Nu este nevoie de schimbarea cernelurilor sau a suporturilor!

Versatilitate neegalată

Produceţi materiale imprimate durabile, de calitate, pe diverse suporturi, inclusiv SAV, materiale textile din poliester, materiale sensibile la căldură şi hârtie simplă. Formula flexibilă şi mai extensibilă a cernelurilor UVgel asigură o stabilitate perfectă a imaginii chiar şi atunci când imprimările sunt pliate, îndoite sau înfăşurate.

Productivitate inovatoare

Scurtaţi timpii de execuţie cu viteze de producţie ridicate şi timpi reduşi de livrare a lucrărilor. Două role de hârtie cu comutare online şi umplere cu cerneală în timpul imprimării conferă putere de imprimare non-stop pentru productivitate fără egal.

UVgel printer


Piaţa vrea să fim mai rapizi, mai ieftini şi mai buni. Şi ne-am lovit întotdeauna de limite, până când am descoperit Colorado.

Michael Hiemann – Siepro (DE)

Automatizare neîntrecută

Nu este nevoie să staţi lângă imprimantă: vă puteţi baza pe monitorizarea constantă a duzelor, întreţinerea automată comodă a capetelor de imprimare, alimentarea automată cu suporturi şi modulul de înfăşurare a rolei.

Cheltuieli operaţionale reduse

Îmbunătăţiţi rentabilitatea cu un consum redus de cerneală, un cost scăzut de service şi suporturi eficiente. Economisiţi operatorului timp valoros datorită automatizării fără egal.

Unsurpassed automation and Lower operational cost

Specificaţii cheie

Maximum speed up 159 m2/hour in gloss mode

Viteză maximă de până la 159 m2/oră în modul lucios

Océ FLXfinish UV LED curing with gloss modulation

Tratare cu LED UV Océ FLXfinish cu modulare a luciului

2 rolls with automatic feeding and switching, width up to 1625 mm

2 role cu alimentare şi comutare automate, până la 1625 mm lăţime

Print resolution 600x1800 dpi

Rezoluţie de imprimare până la 1800 dpi

Vedeţi specificaţiile complete

Key Specifications
Applications

Aplicaţii

Océ FLXfinish vă oferă posibilitatea de a alege între un finisaj lucios şi unul mat, fără a fi nevoie să schimbaţi cernelurile sau suporturile. Cernelurile UVgel flexibile acceptă o gamă largă de suporturi, inclusiv viniluri autoadezive şi materiale textilele din poliester. Capacitatea sporită de întindere vă asigură posibilitatea de a îndoi sau împături materialele imprimate fără probleme.

Wall decoration with the perfect finish

Decoraţii de perete cu finisajul perfect

În conformitate cu cele mai recente tendinţe din designul interior, tapetul de cea mai bună calitate are un finisaj mat complet fără luciu. Cu Océ FLXfinish, puteţi creşte valoarea decoraţiilor de perete la o apăsare de buton.

Eye-catching front- and backlits

Iluminare din faţă şi din spate atrăgătoare

Opriţi trecătorii din mers cu afişaje vii cu iluminare din faţă sau din spate. Tehnologia UVgel oferă culori bogate şi un finisaj mat elegant care nu se crapă la montare.

Gallery-quality canvasses

Pânze la calitate de galerie

Producerea de imprimări pe pânză la calitate de galerie poate fi dificilă din cauza plierii, întinderii şi capsării materialului. Datorită flexibilităţii cernelurilor UVgel folosite de Océ Colorado 1650, puteţi crea cutele perfecte.

Economical disposable posters

Postere economice de unică folosinţă

Creşteţi-vă marjele de profit cu postere de calitate superioară imprimate pe hârtie simplă. Cu cernelurile UVgel şi Océ FLXfinish, calitatea finală este atât de bună încât clienţii nu vor putea să facă diferenţa.

Jaw-dropping durable POP posters

Postere POP durabile, care vor impresiona

Nimic nu atrage mai bine atenţia decât un poster imens. Imprimat pe o singură faţă sau faţă-verso: orice este posibil cu seria Océ Colorado. Iar cu finisaj UVgel rezistent la zgârieturi, acestea sunt investiţii care vor dura mult timp.

No-wear decals

Autocolante care nu se uzează

Produceţi autocolante rezistente la zgârieturi, la apă şi chiar la graffiti, de până la 1,6 m lăţime, fără laminare. Perfect pentru elemente grafice pentru pardoseli, autocolante de perete şi grafică pentru vehicule rezistentă la spălarea maşinii.

Soft signage

Semnalistică pe substrat textil

Semnalistica pe substrat textil include produse de calitate superioară pentru diverse tipuri de utilizări. Produsele premium necesită un aspect perfect fără tratament special. Cu UVgel, aceste produse pot fi suspuse la diverse şocuri în timpul transportului, arătând totuşi desăvârşit la final.

Durable banners

Bannere durabile

Produceţi bannere care ies în evidenţă. Lucioase pentru fotografii sau mate pentru mesaje care conţin preponderent text. Calitate excelentă, durabile, rezistente la zgârieturi şi mai presus de toate: economice.

Technologies that make sense

Tehnologii care funcţionează

Océ Colorado 1650 dispune de o mulţime de inovaţii. Am schimbat regulile jocului cu UVgel şi Océ FLXfinish. Beneficiaţi de o gamă mai largă de aplicaţii, calitate impresionantă şi productivitate avansată la costuri reduse de deţinere!

Tehnologie UVgel

O tehnologie unică de „imprimare şi apoi uscare”, cu cerneluri cu gel cu uscare instantanee și tratarea cu lămpi UV LED. Avantajul unui gel peste un fluid este acela că este posibilă depunerea unei cantităţi mai mari de cerneală la mai puţine treceri, fără curgerea cernelii pe suport. Aceasta conduce la materiale imprimate extrem de clare, cu o gamă largă de culori. Inodore şi extrem de durabile.

Tehnologie Océ FLXfinish

Această tehnologie ingenioasă maximizează avantajul UVgel printr-o strategie de uscare în unul sau doi paşi. Vă oferă posibilitatea de a alege între un finisaj lucios şi unul mat, fără a fi necesară schimbarea cernelurilor sau a suporturilor. Bucuraţi-vă de imprimări mate vii pe suporturi fine şi mai poroase/structurate, precum hârtia simplă necretată.

Cerneluri cu gel UVgel

Cernelurile flexibile şi care rezistă mai bine la întinderea suportului permit imprimarea pe o gamă largă de suporturi, inclusiv pe hârtie simplă, viniluri autoadezive şi materiale textile din poliester. Capacitatea sporită de întindere vă asigură posibilitatea de a îndoi sau împături materialele imprimate fără probleme, pentru aplicaţii precum semnalistică pe substrat textil sau lucrări artistice pe pânză.

UVgel gel inks
Océ PAINT technology

Tehnologia Océ PAINT

Nu este nevoie să staţi lângă imprimantă, starea duzelor din capetele de imprimare fiind monitorizată continuu cu tehnologia cu duze piezoacustice integrate (Piezo Acoustic Integrated Nozzle Technology – PAINT). Când este detectată o defecţiune, duza afectată este (temporar) oprită şi compensată de duzele învecinate. La momentul potrivit, capetele de imprimare sunt curăţate. Complet automat.

Doriţi să aflaţi mai multe despre Océ Colorado 1650?

Discutaţi astăzi cu un membru al echipei noastre

DISCUTAŢI CU ECHIPAÎnainte eram nevoiţi să laminăm imprimările pentru un aspect mat, însă acum nu mai este necesar. Cu Colorado 1650, imprimăm direct materiale mate.

Jeroen Renders – Studio Schoot (NL)
Quote renders

Sunteţi pregătit să vă dezvoltaţi afacerea cu noi aplicaţii?

DISCUTAŢI CU ECHIPA NOASTRĂ