Canon Camera
Nou

Unitate de inspecţie

Unitate de inspecţie Canon imagePRESS C10010VP

Renunţaţi la inspecţia manuală a imprimatelor cu seria imagePRESS C10010VP, care oferă un sistem automatizat de asigurare a calităţii pentru fiecare pagină.

 • Detectarea defectelor

  cu un diametru de 0,2 mm

 • 64 de zone ajustabile

  pentru a personaliza inspecţia pentru fiecare pagină

 • 9 niveluri de sensibilitate

  Ajustabile pentru fiecare zonă de inspecţie

 • Asiguraţi imprimări perfecte fără inspecţie manuală

  Unitatea de inspecţie monitorizează fiecare pagină imprimată pentru a evita probleme precum murdăria, distorsiunile şi dungile, având opţiunea de a înlătura şi reimprima automat paginile cu defecte – astfel încât să puteţi menţine calitate constantă, fără timpul şi costurile investite în verificările fizice.

  Asiguraţi imprimate perfecte de fiecare dată

  Unitatea de inspecţie este extrem de precisă şi detectează imperfecţiuni de până la 0,2 mm, fără a încetini imprimarea, astfel încât vă puteţi asigura că fiecare pagină este lipsită de defecte în mod constant.

  Economisiţi timp cu reimprimarea automată

  Paginile care nu îndeplinesc criteriile de inspecţie pot fi înlăturate şi reimprimate în mod automat, pentru a asigura rezultate de înaltă calitate fără intervenţie manuală.

  Optimizaţi precizia, utilizarea resurselor şi productivitatea, setând zone de inspecţie prioritare

  Utilizatorii pot seta până la 64 de zone pe fiecare pagină, cu nouă niveluri de sensibilitate. De exemplu, se poate seta un standard mai înalt al calităţii pentru siglele companiilor, cu controale mai puţin stricte pentru imaginile de pe fundal. Acest lucru previne risipa resurselor pe reimprimări care nu sunt necesare, fără a face compromisuri în privinţa detaliilor care contează.

  Inspection Unit

  Îmbunătăţiri fără compromis

  Inspecţia manuală necesită de obicei un operator cu calificare care să petreacă timp semnificativ verificând ca fiecare pagină să nu aibă defecte – un proces scump şi totuşi predispus la erori umane. Permiteţi unităţii de inspecţie să se ocupe de acest proces pentru dvs., economisind timp, însă păstrând precizia.
  Aflaţi mai multe

  Produse şi soluţii conexe

 • Module de automatizare avansate

  Module de automatizare imagePRESS C10010VP

  Asiguraţi imprimate de înaltă calitate şi consecvente din punctul de vedere al culorii, cu sistemul automatizat de asigurare a calităţii – economisind astfel timpul şi costurile necesare inspecţiei şi ajustării manuale.

 • Unitate de detectare

  Unitate de detectare imagePRESS C10010VP

  Obţineţi rezultate constante la fiecare pagină. Unitatea de detectare setează şi monitorizează în mod automat registraţia faţă-verso şi tonul de culoare înaintea şi în timpul imprimării, ajustând în mod continuu şi imediat pentru a asigura consecvenţă în ceea ce priveşte setările lucrării.

 • Seria imagePRESS C10010VP

  Seria imagePRESS C10010VP este destinată mediilor de imprimare cu volume ridicate care doresc să obţină un volum şi mai mare, mai multe aplicaţii, o calitate superioară şi un profit mai mare.

 • Doriţi să aflaţi mai multe despre acest produs?