Canon i-SENSYS MF730 Series

Seria MF730 de la Canon

Însoţitori de ultimă generaţie pentru întreprinderi mici, cu ecran tactil color de 12,7 cm, cu Application Library şi cu performanţă rapidă, fără probleme.

Redefiniţi posibilităţile de imprimare laser color

Concepută pentru locuri de muncă moderne, seria de imprimante MF730 compatibile cu dispozitivele mobile are o tehnologie laser Canon complet nouă, operare simplă prin ecranele tactile fără cheie, conectivitate Wireless Direct şi imprimare rapidă, color, de înaltă calitate.

Fişa tehnică

i-SENSYS MF730 Series

O gamă inovatoare de imprimante laser, color şi multifuncţionale, cu funcţii intuitive, viteze de imprimare de 27 ppm şi performanţă impresionantă.

Vizionaţi clipul video

uniFLOW Online Express

Preluaţi controlul asupra administrării imprimării şi supra costurilor de imprimare optimizându-vă dispozitivele Canon cu o soluţie securizată bazată pe cloud. Disponibil cu cele mai recente dispozitive de birou de la Canon, software-ul uniFLOW Online Express va creşte productivitatea şi vă va maximiza investiţia. Faceţi upgrade-ul dispozitivelor existente înregistrându-vă online.

Vedeţi broşura

Înregistraţi-vă pentru uniFLOW Online Express

colleagues discussing data

Canon MF732Cdw

Concepută pentru a creşte productivitatea, seria MF732Cdw oferă întreprinderilor mici o soluţie completă, multifuncţională. Cu o imprimare laser color de înaltă calitate, cu ecran tactil de 12,7 cm şi cu imprimare rapidă de 27 ppm.

Canon MF734Cdw

Această imprimantă multifuncţională laser color oferă o soluţie cuprinzătoare, pentru companiile mici şi mijlocii. Funcţiile comode, precum scanarea rapidă faţă-verso cu o singură trecere, ecranul tactil color de 12,7 cm şi imprimarea duplex cu viteză extrem de ridicată sunt combinate, pentru a creşte productivitatea.

Canon MF735Cx

Amestecul perfect de confort şi de inovație, seria MF735Cx este concepută pentru dezvoltarea companiilor mici şi mijlocii. Cu funcţii intuitive Application Library, cu ecran tactil de 12,7 cm şi cu calitate impresionantă a imprimatelor, aceasta este imprimanta de ultimă generaţie pentru întreprinderi mici.

Awards

Consumabile

Accesorii