Aplicaţia Canon EOS 1200D Companion

eos_1200d_app

Beneficiaţi de cel mai bun început în domeniul fotografiei cu aplicaţia EOS 1200D Companion

Descărcaţi de pe App Store
Descărcaţi de pe Google play

Despre aplicaţia EOS 1200D Companion

Aflaţi mai multe despre EOS 1200D. Aflaţi noţiunile de bază ale fotografiei DSLR cu exerciţii pas-cu-pas şi tutoriale video practice. Temele practice vă vor ajuta să găsiţi noi subiecţi şi noi stiluri de fotografiere.

  • Un ghid despre butoane vă ajută să învăţaţi comenzile EOS 1200D
  • Exploraţi noţiunile de bază privind fotografierea DSLR cu tutorialele video
  • Aflaţi cum se aplică principiile fotografice prin exerciţii pas cu pas
  • Găsiţi soluţii pentru problemele fotografice comune
  • Lăsaţi-vă inspiraţi de provocările fotografice

Reţineţi că aplicaţia Canon EOS 1200D Companion nu este compatibilă momentan cu dispozitivele de 7 inchi.

Întrebări frecvente

Cum pot obţine aplicaţia EOS 1200D Companion pe un Apple iPhone sau iPod Touch?

Căutaţi „Canon EOS 1200D Companion” în App Store pe dispozitivul propriu, şi selectaţi aplicaţia dintre rezultatele căutării apăsând pe pictogramă. Când se încarcă pagina aplicaţiei, atingeţi butonul Free (gratuită) pentru a o instala. Pentru a evita costurile suplimentare datorate transferului prin reţeaua mobilă, descărcaţi aplicaţia prin Wi-Fi. Ca alternativă, puteţi descărca EOS 1200D Companion de pe iTunes pe PC sau Mac. Căutaţi numele aplicaţiei în iTunes Store şi selectaţi-o în rezultatele căutării, făcând clic pe pictograma acesteia. Faceţi clic pe butonul Free (gratuită) pentru a descărcare. EOS 1200D Companion se va instala pe iPhone sau iPod Touch următoarea dată când vă sincronizaţi dispozitivul cu PC-ul sau Mac-ul.

Cum pot obţine aplicaţia EOS 1200D Companion pe smartphone-ul Android?

Căutaţi „Canon EOS 1200D Companion” în Play Store pe dispozitivul propriu, şi selectaţi aplicaţia dintre rezultatele căutării apăsând pe pictogramă. Atunci când pagina aplicaţiei se încarcă, atingeţi butonul de instalare. Pentru a evita costurile suplimentare datorate transferului prin reţeaua mobilă, descărcaţi aplicaţia prin Wi-Fi.

Ca alternativă, puteţi descărca EOS 1200D Companion de pe play.google.com/store pe PC sau Mac. Căutaţi numele aplicaţiei în Store şi selectaţi-o în rezultatele căutării, făcând clic pe pictograma acesteia. Faceţi clic pe butonul de instalare şi conectaţi-vă la contul Google dacă vi se solicitată, urmaţi instrucţiunile online şi aplicaţia va fi instalată pe dispozitiv.

Cum pot utiliza aplicaţia EOS 1200D Companion?

Porniţi aplicaţia atingând pictograma de pe ecranul de întâmpinare al dispozitivului. Când apare ecranul de întâmpinare EOS 1200D Companion, începeţi navigarea în aplicaţie cu ajutorul pictogramei pentru meniu din colţul din stânga sus al paginii.

Pentru a naviga la o anumită secţiune din aplicaţie (de exemplu, Getting started - Noţiuni de bază), atingeţi opţiunea corespunzătoare din meniu. Reţineţi că unele elemente de meniu se extind pentru afişarea sub-secţiunilor, atunci când sunt atinse.

Pot folosi EOS 1200D Companion fără conexiune la Internet?

După instalarea iniţială a aplicaţiei va trebui să descărcaţi conţinutul video şi manualul de pe Internet (pentru a se evita costurile cu transferul de date vă recomandăm să-l efectuaţi prin Wi-Fi). După această etapă, tot conţinutul este stocat pe dispozitiv şi poate fi folosit offline, fără a fi necesară o conexiune la Internet.

Cum pot actualiza aplicaţia EOS 1200D Companion?

Dacă aplicaţia EOS 1200D Companion este actualizată în iTunes sau Play Store, veţi primi o notificare pe dispozitiv. Pe iPhone sau iPod Touch, navigaţi la fila Actualizări din aplicaţia App Store pentru a descărca actualizarea.

Dacă aţi activat actualizarea automată (funcţie disponibilă numai pe iOS7 şi iOS8), aplicaţia actualizată se va descărca automat pe dispozitiv.

Pentru smartphone-urile Android, urmaţi instrucţiunile de pe ecran sau accesaţi Play Store şi selectaţi My apps (Aplicaţiile mele) cu ajutorul butonului Meniu pentru a descărca actualizarea.

Cum pot trimite feedback despre aplicaţia EOS 1200D Companion?

Din meniul principal al aplicaţiei, atingeţi About (Despre) şi apoi pe Send Feedback (Trimitere feedback). Suntem dornici să primim feedback-ul dvs. privind aplicaţia, indiferent dacă este pozitiv sau negativ. Dorim să aflăm ce sugestii aveţi despre cum am putea îmbunătăţi aplicaţia EOS 1200D Companion.

Informaţii utile

iPad, iPhone, iPod şi iPod touch sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în SUA şi alte ţări.

Android™ este o marcă comercială înregistrată a Google Inc.

Termeni şi condiţii de utilizare

  • Canon
  • Apps
  • ...
  • Aplicaţia Canon EOS 1200D Companion pentru iPhone, iPad, Android şi iOS