Canon lansează o nouă imprimantă din gama PIXMA cu un consum redus de cerneală

Bucureşti, România, 5 martie 2013 – Canon anunţă astăzi lansarea unei noi imprimante multifuncţionale PIXMA cu un consum redus de cerneală şi care beneficiază de sistemul de cartuşe FINE. Acesta oferă utilizatorilor care imprimă în mod frecvent posibilitatea de economisire de până la 70%¹ din costul imprimărilor.

PIXMA E514.jpg
PIXMA E514

Sistemul de cerneală al imprimantei PIXMA E514 oferă posibilitatea de immprimare a până la 800 de pagini format A4 utilizând un singur cartuş negru şi 400 de coli A4 pentru unul color, asigurând astfel o perioadă îndelungată de utilizare între înlocuirea acestora². Cu viteze de imprimare a documentelor de până la 8.6ipm alb-negru, 5.0ipm color şi aproximativ 44 secunde pentru o fotografie de format 10x15cm fără margni, modelul E514 pentru acasă oferă imprimare rapidă, de calitate.

Noua imprimantă PIXMA E514 cu corp compact, design modern, finisaj negru şi albastru mat, completat de un ecran LED, oferă funcţii de imprimare, copiere şi scanare pentru acasă. Design-ul eficient face posibilă schimbarea cartuşelor şi încărcarea hârtiei cu uşurinţă, direct prin partea frontală a imprimantei, acest lucru oferind consumatorului posibilitatea de a o plasa aproape de perete sau pe rafturi, ocupând astfel mai puţin spaţiu.

Beneficiind de un sistem de cerneală hibrid, PIXMA E514 imprimă fotografii la o calitate superioară, oferind culori intense prin intermediul cartuşelor specializate, dar şi texte care ies în evidenţă prin utlizarea pigmenţilor de culoare neagră. Tehnologia Canon FINE pentru capete de imprimare dispune de picături de cerneală de până la 2pl şi furnizează rezoluţii de imprimare maximă de 4800dpi, pentru fotografii reuşite fără granulaţii.

Modelul PIXMA E514 are incluse în pachetul standard şi o suită de aplicaţii software. Printre acestea se numără My Image Garden, care oferă funcţii avansate precum tehnologia de sortare a imaginilor, recunoaştere a feţei şi sugestie automată, fac posibilă utilizarea imaginilor cu uşurinţă şi descoperirea unor moduri creative de imprimare. Aplicaţia dezvoltată de Canon, Print Your Days, oferă utilizatorilor posibilitatea de a imprima direct din Facebook. Software-ul disponibil ajută, de asemenea, la economisirea hârtiei prin imprimarea a două sau mai multe pagini ale unui document pe o singură coală.

Disponibilitate
Modelul PIXMA E514 va fi disponibil în Turcia, Romania, Bulgaria şi Ucraina începând cu martie 2013.

PIXMA E514 – funcţii principale:

  • Imprimantă multifuncţională foto compactă şi modernă cu consum de cerneală eficient
  • Imprimare de până la 800 de pagini A4 alb-negru
  • Imprimare rapidă a documentelor şi fotografiilor
  • Imprimare inteligentă şi rapidă de pe internet
  • Software-ul My Image Garden
  • Imprimare direct din Facebook
  • Imprimare direct din Facebook
  • Setări automate pentru pornire şi oprire

¹ Comparativ cu modelele echivalente din seri PIXMA MG2100 folosind cartuşele de mărime standard.
² Informaţia se bazează pe date ISO/IEC 24711. Pentru mai multe detalii accesaţi: www.canon-europe.com/ink/yield

spacer
					image
Comunicate de presă
Noutăţi corporatiste
Noutăţi referitoare la produsele de imagistică profesionale
Noutăţi referitoare la produsele de imagistică de larg consum
Noutăţi Canon Inc
Informaţii
Biblioteca de imagini
Fluxuri RSS
Noutăţi corporatiste
Noutăţi referitoare la produsele de imagistică profesionale
Noutăţi referitoare la produsele de imagistică de larg consum