Inovaţia Canon în soluţii de imagine, recunoscută cu trei premii BLI 2013

BUCUREŞTI, ROMÂNIA, 29 ianuarie 2013 – Canon Europe, lider mondial în soluţii de imagistică, a fost recompensată cu două premii "Winter Pick” şi cu un premiu "The line of the year" de către organizaţia de testare şi cercetare Buyers Laboratory LLC (BLI) pentru produsele software din portofoliul Canon, pentru soluţiile de imagine.

Recunoscând investiţiile constante ale Canon în inovaţie, BLI a acordat următoarele premii:

• Premiul "Winter Pick pentru rezultate de excepţie în inovaţie" pentru Canon Universal Login Manager
  • Premiul "Winter Pick pentru rezultate de excepţie în inovaţie" pentru Quick Print Tool în Canon iW Desktop
  • Premiul "BLI Honours" pentru soluţiile din portofoliul Canon

Aceasta este prima dată când BLI prezintă "Solutions Line of the Year Honours" în Europa şi vine imediat după lansarea noului centru de testări BLI Solutions Center. Canon a fost recunoscută pentru oferirea celui mai puternic portofoliu de soluţii din gama de categorii software analizate de BLI în noul centru.

Jamie Bsales, Senior Product Editor pentru soluţii în cadrul BLI: "Clienţii se bazează tot mai mult pe soluţiile software de imagine pentru documente pentru a-şi îmbunătăţi fluxul de lucru al afacerilor, productivitatea şi bazele de cunoştinţe ale angajaţilor şi pentru a impulsiona investiţiile în echipamentele de imagine. Canon oferă un catalog de produse software fără rival în arii-cheie, ce pot face diferenţa în procedurile clienţilor ale căror activităţi au ca punct central documentele."

Categoriile testate includ Management de documente/ECM, Captare documente & derulare operaţiuni, Contabilitate/ Controlul costurilor & Recuperare, Management de imprimare, Managementul dispozitivelor, Imprimare via Mobil şi Securitate. Multe dintre produsele testate inclusiv Canon uniFLOW şi Nuance Equitrac pentru domeniile Contabilitate, Controlul Costului & Recuperare şi Managementul imprimării, au primit cinci stele în rapoartele BLI de testare.

Matthew Wrighton, European Marketing Manager al Canon Europe: "Canon a dezvoltat iW Desktop Quick Print Tool pentru a se adresa provocărilor zilnice ale formularelor tipizate de birou, iar unealta noastră oferă simplitate prin drag-and-drop simplu pentru publicare PDF şi imprimare direct de pe desktop. Totodată, dezvoltarea Universal Login Manager a fost gândită ca urmare a cererii tot mai crescute din partea pieţei pentru mai mult control asupra productivităţii imprimării. Principalul nostru scop este acela de a rezolva provocările cu care se confruntă clienţii noştri, controlul costurilor, securitatea informaţiilor confidenţiale şi îmbunătăţirea fluxului de lucru pentru utilizatori. Soluţiile noastre le oferă pe toate acestea într-un mod simplu şi eficient. Suntem încântaţi pentru că BLI ne-a recunoscut realizările şi inovaţia produselor din portofoliul nostru".

Pentru mai multe informaţii despre BLI Winter 2013 "Pick" Awards, vă rugăm să vizitaţi www.buyerslab.com/solutions.

spacer
Noutăţi corporatiste