Parteneri şi alianţe

Canon este un actor de top pe piaţa de soluţii pentru documente şi imprimare pe toată piaţa europeană. Produsele noastre inovatoare reprezintă avangarda tehnologiilor optice şi de imagistică şi sunt optimizate datorită expertizei partenerilor noştri strategici renumiţi, printre care se numără Hewlett Packard şi Microsoft.

Noi abordăm şi clienţii ca pe nişte „parteneri de afaceri”: implicarea noastră depăşeşte etapa vânzării sau a instalării unui dispozitiv. Colaborăm strâns cu clienţii din sectoarele de imprimare profesională şi pentru birouri pentru a evalua cu precizie care sunt cerinţele acestora şi pentru a le oferi o soluţie adaptată la nevoile lor. Pe lângă produse de calitate, oferim şi servici de consultanţă, soluţii software inteligente, instruire şi asistenţă; o întreagă suită de servicii care chiar pot mări productivitatea, eficienţa şi pot reduce costurile.

Clienţii din sectorul imprimării profesionale au beneficii datorită relaţiei noastre cu organizaţii precum NexPress şi Gretag Macbeth, care ne permit să oferim un portofoliu de produse care acoperă întregul proces de imprimare. Sistemul nostru optimizat de management al culorilor, fluxul de lucru din producţie şi soluţiile de imprimate pentru date variabile au ajutat numeroşi clienţi să se evidenţieze pe o piaţă tot mai competitivă.

spacer
					image
Programul pentru parteneri