Ghidul de utilizare a siglei Canon

Recomandări pentru partenerii autorizaţi Canon şi pentru distribuitorii independenţi

Canon acordă foarte multă atenţie protejării mărcilor şi denumirilor sale comerciale. Din acest motiv, Canon a pregătit aceste reguli pentru partenerii autorizaţi şi pentru distribuitorii independenţi cu privire la activităţile care sunt permise sau interzise în legătură cu utilizarea siglelor şi mărcilor comerciale „Canon” pe site-urile web proprii şi în conturile de socializare.


Activităţile permise

  • Promovaţi-vă propria afacere şi denumirea firmei.
  • Specificaţi în mod clar că opiniile pe care le exprimaţi vă aparţin dvs. şi nu companiei Canon[1].
  • Pe paginile web, sigla Canon poate fi utilizată dacă este afişată lângă descrierea sau imaginea unui produs Canon pe care îl comercializaţi în cadrul activităţii comerciale normale, pentru indicarea originii acestuia.


Activităţile interzise

  •  Nu utilizaţi cuvântul „Canon” sau o marcă comercială Canon în cadrul denumirii domeniului sau a contului pe un site de socializare.
  •  Nu utilizaţi sigla „Canon” sau o parte a acesteia drept pictograma, imaginea, fotografia sau numele contului.
  •  Nu abreviaţi, modificaţi sau combinaţi sigla „Canon” cu alt cuvânt sau imagine. 
  •  Nu achiziţionaţi un nume de domeniu sau un cont pe un site de socializare care conţine „Canon”, deoarece utilizarea acestui termen încalcă drepturile Canon[2].
  •  Nu vă prezentaţi activitatea în mod incorect sau nu sugeraţi că reprezentaţi o entitate Canon prin intermediul imaginilor, numelor şi a conţinutului.
  •  Nu postaţi conţinut care poate fi ilegal, defăimător sau care poate fi considerat a constitui hărţuire faţă de Canon sau alte părţi terţe.


Vă recomandăm să solicitaţi consultanţă oficială independentă dacă aveţi întrebări privind modul de aplicare a acestor reguli pentru site-uri web sau conturi de socializare.


Dacă aveţi nevoie de detalii suplimentare privind utilizarea siglei şi a mărcilor comerciale Canon, vă rugăm să contactaţi corporate.communications@canon-europe.com pentru a primit fişierul PDF/documentul integral.¹ Reţineţi că sunteţi singura persoană responsabilă din punct de vedere legal pentru conţinutul postărilor online. Asiguraţi-vă că respectaţi drepturile de autor, regulile privind utilizarea corectă, confidenţialitatea, dezvăluirea datelor financiare şi alte legi aplicabile.

² Canon va solicita transferul oricărui nume de domeniu achiziţionat de o parte terţă care include mărcile comerciale Canon către propria companie şi Canon va colabora cu furnizorii de site-uri de socializare pentru desfiinţarea conturilor care încalcă drepturile Canon.