About Canon

Despre Canon

De 80 de ani oferim tehnologie de vârf pentru imagini clienţilor noştri din toată lumea.

Înfiinţată în 1937, compania Canon s-a dezvoltat într-o companie de talie mondială care desfăşoară activităţi în domenii diverse, precum Soluţii de afaceri, Imaginea clientului, Transmisiuni şi comunicaţii, Sisteme medicale şi Produse industriale.

Cu vânzări anuale nete de 3,467 miliarde de yeni şi un număr de aproximativ 118.000 de angajaţi la nivel mondial în aproape 200 de companii, Canon este una dintre cele mai cunoscute şi respectate companii din lume. 

Graţie unei serii nesfârşite de idei şi inovaţii, Canon s-a menţinut în prim-planul domeniului în care activează. În alegerea produselor noastre, companiile şi consumatorii optează pentru tehnologii fiabile, elegante şi avansate.

Filozofia noastră
Kyosei reprezintă filozofia corporaţiei Canon, care se află în centrul mărcii, afacerii şi activităţilor noastre de sponsorizare. Kyosei este un cuvânt japonez care înseamnă "a trăi şi a lucra împreună pentru binele comun" - un principiu definitoriu al valorilor noastre, care subliniază responsabilitatea noastră morală de a fi un bun cetăţean corporatist.  Aflaţi mai multe despre Kyosei.

Putere financiară
Rezultatele Canon Inc. au indicat o creştere anuală a vânzărilor de 7,8% în 2007, cu vânzări nete de 4,481 miliarde de yeni, acesta fiind al optulea an consecutiv în care vânzările şi profitul nostru au crescut. 

Canon este înregistrată la bursele din Tokyo, Osaka, Nagoya, Fukuoka, Sapporo şi New York.

Recunoaştere în domeniu
În 2007, Canon a obţinut următoarele clasificări în domeniu:
O poziţionare generală pe locul 36 în topul Business Week al "Celor mai bune mărci internaţionale din 2007".
Fortune a plasat Canon pe locul 46 în topul "All Star" al celor mai apreciate companii din lume.

spacer
					image

Despre Canon

Filosofia
Canon global
Canon Europa
Counterfeit
Declaraţia Canon privind Regulamentul REACH CE nr. 1907/2006
Canon CEE Environmental Charter [PDF, 2.7 MB]