Short Throw & Ultra Short Throw Projectors
yes business

Proiectoare cu distanţă de proiecţie scurtă şi ultra-scurtă

Imagini extrem de clare în spaţii foarte mici.

XEED WUX450ST

Acest proiector versatil, compact şi cu distanţă de proiecţie scurtă oferă o luminozitate de 4.500 de lumeni şi o deplasare a obiectivului pe verticală de 75 %.

canon cameras pro dslr

XEED WUX450ST

Dimensiune compactă şi conectivitate flexibilă.

XEED WUX450ST Angle

Design compact

Proiectoarele cu distanţă de proiecţie scurtă au un design compact, care oferă imagini mai mari, cu o claritate excepţională fără pierderi de lumină, de la distanţe scurte. Permiţând deplasarea obiectivului pe o distanţă generoasă (gama XEED) şi oferind raporturi de proiecţie de 0,49-0,61, această gamă cu unghi larg include câte un proiector pentru toate aplicaţiile din spaţii restrânse. Aceste modele sunt ideale pentru simulare, vizualizare şi afişare cu proiecţie frontală sau retroproiecţie.

LV-WX300USTi

Mai multe opţiuni de instalare

Proiectoarele cu distanţă de proiecţie scurtă şi ultra-scurtă pot fi utilizate autonom sau pot fi fixate cu uşurinţă pe tavan sau perete.

Multi Installation

Utilizare flexibilă

Distanţa scurtă de proiecţie permite proiectorului să fie amplasat aproape de ecran, eliminând umbrele prezentatorului de pe imagine. Intrările HDMI şi DVI, la care se adaugă actualizările de firmware prin conexiunea USB, permit proiectarea fotografiilor şi filmelor dintr-o varietate largă de surse. Compatibilitatea cu Crestron RoomView şi funcţiile NMPJ facilitează controlul de la distanţă şi proiecţiile prin reţeaua LAN.

XEED WUX450ST ceiling

Nu găsiţi ceea ce căutaţi?

  • Canon
  • Proiectoare
  • ...
  • Proiectoare cu distanţă de proiecţie scurtă şi ultra-scurtă