Full HD hero image sunset hands framing sun
yes business

Proiectoare Full HD

Combină detaliile superbe cu controlul fără efort.

LV-HD420

Proiector Full HD portabil, ideal pentru prezentări în săli mai mari şi săli de clasă, cu imagini clare şi luminoase şi contrast bun.

XEED-WUX6500 product shot front view

LV-HD420

Proiector Full HD uşor şi portabil, cu tehnologie DLP.

Front product shot of compact & protable projector model LV-WX320

Panouri LCOS cu tehnologie AISYS

Proiectoarele XEED Full HD folosesc panouri LCOS (cristal lichid pe silicon) în combinaţie cu tehnologia noastră AISYS, pentru a asigura imagini extrem de clare şi detaliate. Chiar şi în condiţii de iluminare ambiantă puternică, culorile sunt autentice, iar imaginile sunt lipsite de efectele nedorite de grilă sau curcubeu, deseori întâlnite în cazul panourilor de alte tipuri.

WUX6500 Close up angle beauty shot

HD/HD ready cu conectivitate HDMI

Dispunând de rezoluţie WUXGA (1900 x 1200) nativă şi intrări DVI şi HDMI™.

Connectivity wide view man projector presentation

Flexibilitate şi control

Bucuraţi-vă de flexibilitate şi control lipsit de efort asupra imaginilor. Proiectoarele 1080p dispun de caracteristici avansate, precum combinarea hardware a marginilor, ceea ce permite combinarea omogenă a imaginilor de la mai multe proiectoare şi crearea de afişaje multiple impresionante. Corecţia trapezoidală cu patru puncte asigură o imagine clară şi precisă, iar reglarea înregistrării pe orizontală şi verticală permite o aliniere perfectă a panoului RGB până la nivelul unui singur pixel.

XEED WUX5000- Flexibility and control ceiling mount

Nu găsiţi ceea ce căutaţi?