Imprimantă cu jet de cerneală PIXMA

Cu o calitate uimitoare a imprimării, software uşor de utilizat, conectivitate îmbunătăţită şi design deosebit, gama extinsă de imprimante PIXMA cu jet de cerneală conţine modele adecvate atât birourilor de acasă, cât şi micilor întreprinderi. De la imprimante simple la imprimante multifuncţionale pentru producţie de nivel ridicat, gama imprimantelor PIXMA creează rapid documente şi fotografii de înaltă calitate. În acelaşi timp, imprimantele foto profesionale PIXMA sunt alegerea perfectă pentru fotografiile de excepţie.

Imprimante foto pentru acasă

[MASTER] Imprimare acasă (fotografie de familie)

Elegante şi compacte, imprimantele foto PIXMA pentru utilizare la domiciliu şi imprimantele multifuncţionale PIXMA cu funcţii de copiere şi de scanare se integrează perfect oriunde în locuinţă, sunt simplu de utilizat şi oferă întotdeauna rezultate de o calitate remarcabilă.

Imprimante pentru biroul de acasă

[MASTER] Imprimare la birou (fotografie de familie)

Imprimantele PIXMA pentru biroul de acasă şi multifuncţionalele cu funcţii de copiere, scanare, fax şi cu alimentator automat de documente (ADF), oferă soluţii practice pentru a creşte la maxim productivitatea şi conectivitatea pentru partajarea fluentă a operaţiilor în cadrul firmei.

Imprimante cu rezervoare de cerneală reîncărcabile

[MASTER] imagine imprimante cu rezervor de cerneală reîncărcabil

Imprimantele din seria PIXMA G au fost concepute pentru a fi eficiente şi practice, cu rezervoare de cerneală noi, uşor de utilizat, adăugate la caracteristicile impresionante ale gamei PIXMA.

Imprimante foto profesionale

[MASTER] Imprimare profesională (fotografie de familie)

Preluaţi controlul creativ total asupra fotografiilor dvs., cu gama imprimantelor foto PIXMA profesionale. Aceste imprimante foto A3 cu jet de cerneală, echipate cu sisteme de 8, 10 sau 12 cerneluri, furnizează constant rezultate de calitate la înălţimea imaginilor dvs.

Tipărire wireless

Prin Wi-Fi puteţi partaja prin wireless imprimanta PIXMA cu jet de cerneală, imprimând de oriunde din casă. Utilizând aplicaţia Canon gratuită sau serviciul de asistenţă AirPrint puteţi imprima de pe dispozitive smartphone şi tablete.

Imprimare cu tehnologia cloud

Imprimantele compatibile cu serviciile PIXMA cloud vă oferă libertatea de a imprima din servicii cloud online direct de pe ecranul imprimantei. De asemenea, puteţi imprima de oriunde prin Internet, utilizând dispozitive mobile.

Software

Software-ul PIXMA simplifică imprimarea fotografiilor, ajută la organizarea albumelor, activează scanarea uşoară cu imprimantele multifuncţionale şi permite accesul la servicii online exclusive.

Calitate şi viteză

Capul de imprimare şi tehnologiile unice de imprimare cu cerneală ale imprimantelor foto PIXMA cu jet de cerneală oferă fotografii şi documente imprimate rapid la calitate remarcabilă.

Eficienţă

Imprimantele PIXMA cu jet de cerneală sunt concepute pentru eficienţă optimă şi dispun de funcţii şi software care ajută la reducerea la minimum a consumului de hârtie şi energie.

Căutaţi cerneluri sau hârtie?

Găsiţi rezervorul sau cartuşul de cerneală corespunzător şi hârtia adecvată pentru imprimanta dvs. PIXMA cu ajutorul identificatorului nostru de consumabile.

PIXMA - Suport tehnic şi descărcări

Descărcaţi drivere, programe software, firmware şi manuale şi obţineţi acces la resursele de asistenţă tehnică şi depanare online pentru imprimanta dvs. foto PIXMA cu jet de cerneală.

Imprimante PIXMA arhivate

Găsiţi specificaţii şi informaţii despre consumabilele compatibile cu modelele anterioare de imprimante foto PIXMA cu jet de cerneală în secţiunea de produse arhivate.

Aveţi nevoie de ajutor pentru a găsi o imprimantă?

Găsiţi cea mai bună imprimantă pentru acasă sau pentru birou cu ajutorul selectorului de imprimante. Comparaţi multifuncţionale de birou şi imprimantele foto laser şi cu jet de cerneală.