no consumer

Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

EF 70-200 mm f/2,8L IS II USM este teleobiectivul cu zoom al fotografului profesionist. Utilizând fluorită pentru a îmbunătăţi calitatea imaginii, are un design solid durabil şi stabilizator de imagine în 4 trepte.

Beneficii

  • Teleobiectiv cu zoom seria L de înaltă performanţă
  • Diafragmă f/2,8 pentru performanţă la lumină redusă
  • Stabilizator de imagine în 4 trepte
  • Elemente din fluorită şi UD
  • Durabilitate sporită
  • Focalizare minimă de 1,2 m
  • Rezistent la apă şi la praf
  • Diafragmă cu 8 lamele
  • Motor AF USM de tip inel

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

Calitatea seriei L


Obiectivul utilizat cel mai frecvent de fotografii profesionişti, EF 70-200 mm f/2,8L IS II USM îndeplineşte cele mai ridicate standarde Canon în ceea ce priveşte tehnologia optică, calitatea construcţiei, fiabilitatea şi operabilitatea seriei L Construcţia robustă îmbunătăţită include etanşări rezistente la praf şi umezeală care oferă protecţie chiar şi în cazul celor mai aspre condiţii meteo.

Diafragmă rapidă


Cu o diafragmă /2,8 rapidă, este posibilă fotografierea în condiţii de lumină redusă. Deschiderea la viteză ridicată poate fi de asemenea utilizată pentru a asigura o adâncime redusă de câmp, care face subiectul să iasă în evidenţă pe un fundal aglomerat.

Stabilizator de imagine


Dispunând de stabilizatorul de imagine (IS) în 4 trepte al Canon, obiectivul este ideal în condiţii de lumină scăzută, atunci când nu se poate utiliza un trepied. Sistemul stabilizator de imagine permite timpi de expunere de 4 ori mai mari decât în mod normal, fără a provoca neclaritatea imaginii.

Element de obiectiv din fluorită şi cu dispersie ultraredusă (UD) pentru cea mai ridicată calitate a imaginii


Cu un element de obiectiv fabricat din fluorită de înaltă calitate de la Canon, aberaţiile cromatice sunt reduse la minim. Pe lângă utilizarea fluorinei, 5 elemente UD sunt de asemenea utilizate pentru a asigura o calitate excelentă a imaginii, contrast ridicat şi o reproducere naturală a culorilor pe tot intervalul de zoom.

Neclaritate de fundal plăcută cu diafragmă circulară cu 8 lamele


Graţie unei diafragme circulare cu 8 lamele, este posibil un efect de „bokeh” (neclaritate de fundal), izolând subiecţii la deschideri mari ale diafragmei.

Focalizare automată rapidă şi silenţioasă


Utilizând un motor USM (motor ultrasonic) de tip inel şi noul algoritm AF pentru a genera o focalizare automată la viteză mare, cu o funcţionare deosebit de silenţioasă. Comanda manuală mecanică a focalizării este disponibilă în orice moment, fără a trebui să părăsiţi modul de focalizare automată. Distanţa minimă de focalizare a fost redusă la 1,2 m, permiţând fotografilor să stea mai aproape de acţiune.

Accesorii


Obiectivul este furnizat în varianta standard cu parasolarul ET-87 pentru a preveni afectarea fotografiilor de către reflexii, precum şi cu un soclu de trepied şi tocul moale LZ1326 pentru transport uşor.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Vă putem ajuta cu selectarea următorului dvs. obiectiv?

Selectorul nostru de obiective vă va prezenta toată gama şi vă va ajuta să găsiţi opţiunea perfectă pentru dvs. şi pentru camera EOS.

Găsiţi obiectivul perfect

Lens Guru Mobile App

Aflaţi noţiunile de bază din domeniul fotografiei şi descoperiţi cum sunt influenţate imaginile de schimbarea obiectivelor.

Citiţi mai multe

irista

Stocaţi fotografiile în siguranţă pe un dispozitiv de calitate maximă; înscrieţi-vă acum pentru spaţiu gratuit de 15 Gb.

irista