no consumer

Canon EF 24-105mm f/4L IS USM

EF 24-105mm f/4L IS USM

Când manevrabilitatea este importantă şi calitatea lentilelor este crucială, EF 24-105 mm f/4L IS USM din seria L este singurul obiectiv cu zoom standard, uşor şi compact, pentru profesionişti

Beneficii

  • Optică seria L
  • Mărire de 4,3x
  • f/4 în tot intervalul de mărire
  • Stabilizator de imagine cu 3 trepte
  • Elemente UD şi asferice
  • Focalizare automată rapidă
  • Straturi protectoare Super Spectra
  • Deschiderea circulară asigură o neclaritate de fundal plăcută
  • Husă moale şi parasolar

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 24-105mm f/4L IS USM

Calitate seria L


Obiectivul EF 24-105 mm f/1,2L USM integrează cele mai înalte standarde Canon în ceea ce priveşte elementele optice de precizie. Seria L reprezintă gama de obiective profesionale Canon fanion, îmbinând performanţele uimitoare ale imaginii şi cea mai bună funcţionare, datorită construcţiei rezistente la praf şi umezeală.

Greutate redusă


Cântărind doar 670 g, EF 24-105 mm f/4L IS USM oferă o mărire de 4,3x într-un corp uşor.

Diafragmă fixă


Fără a modifica deschiderea de-a lungul întregii game de distanţe focale, fotografii pot seta expunerea la cea mai mare deschidere şi modifica mărirea până la 150 mm fără a reduce timpul de expunere.

Stabilizator de imagine


EF 24-105 mm f/4L,6 IS USM este echipat cu Stabilizatorul de imagine cu 3 trepte Canon (IS). Ideal pentru fotografierea din mână, Stabilizatorul de imagine Canon permite fotografilor să utilizeze timpi de expunere de până la 3 trepte mai mari, fără o creştere perceptibilă a neclarităţii imaginii.

Elemente UD şi asferice


Obiectivul încorporează elemente din sticlă Super UD (cu dispersie ultra-redusă) pentru eliminarea aberaţiilor cromatice secundare şi elemente asferice pentru corecţia aberaţiilor sferice. Acest lucru are ca rezultat un contrast clar şi o calitate nedistorsionată a imaginii pe tot intervalul de mărire fără artefacte de culoare pe detaliile subiectului.

Focalizare automată


Un inel USM (Motor ultrasonic) utilizează vibraţii de frecvenţă ultrasonică pentru o focalizare automată rapidă aproape fără zgomot. Cuplul de prindere bun opreşte grupul de lentile de focalizare fără depăşirea limitei maxime. Comanda manuală permanentă a focalizării este disponibilă fără a trebui să deyactiva'i focaliyarea automată. Distanţa focală minimă este de 0,45 m în tot intervalul de mărire.

Straturi protectoare Super Spectra


Straturile optimizate Super Spectra pentru obiectiv şi forma lentilelor suprimă umbrele şi efectele de fantomă - care apar în special în cazul camerelor digitale, datorită reflectării senzorului de imagine. Straturile ajută de asemenea la obţinerea unui echilibru exact al culorilor şi la mărirea contrastului pentru imagini vii, de înaltă fidelitate.

Neclaritate de fundal plăcută


O diafragmă aproape perfect circulară pentru a crea o neclaritate de fundal uniformă şi plăcută.

Accesorii


Un parasolar petală şi un toc moale sunt incluse.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 24-105mm f/4L IS USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Vă putem ajuta cu selectarea următorului dvs. obiectiv?

Selectorul nostru de obiective vă va prezenta toată gama şi vă va ajuta să găsiţi opţiunea perfectă pentru dvs. şi pentru camera EOS.

Găsiţi obiectivul perfect

Lens Guru Mobile App

Aflaţi noţiunile de bază din domeniul fotografiei şi descoperiţi cum sunt influenţate imaginile de schimbarea obiectivelor.

Citiţi mai multe

irista

Stocaţi fotografiile în siguranţă pe un dispozitiv de calitate maximă; înscrieţi-vă acum pentru spaţiu gratuit de 15 Gb.

irista