Canon i-SENSYS MF4890dw

i-SENSYS MF4890dw

Pregătită pentru conectarea prin Wi-Fi şi la reţea, această multifuncţională compactă laser monocromă este ideală pentru partajare din orice punct al casei sau al biroului. Uşor de utilizat, cu productivitate crescută la imprimare, copiere şi scanare automată faţă-verso.

Beneficii

  • Multifuncţională laser monocromă, pregătită pentru conectarea prin Wi-Fi şi la reţea
  • Viteză de imprimare laser şi de copiere monocromă de 25 ppm
  • Imprimare, copiere şi scanare automată faţă-verso
  • Afişaj pivotant şi taste funcţionale one-touch
  • Cea mai bună eficienţă energetică de pe piaţă care economiseşte timp şi bani
  • Mod silenţios

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS MF4890dw

Conectivitate sporită pentru partajare uşoară


Această multifuncţională alb-negru compactă şi elegantă, ideală pentru biroul modern, oferă confortul multifuncţional al unei imprimante, al unui scaner, copiator şi fax de calitate profesională, în care orice funcţie este concepută pentru a lucra perfect cu celelalte. Fiind pregătită pentru conectarea prin Wi-Fi şi la reţea, caracteristicile sale de stimulare a productivităţii sunt uşor partajate din orice punct al casei sau al biroului, incluzând scanarea în reţea, uşor de operat, direct către computerul dvs. Uşor de conectat la reţeaua dvs. wireless, şi cu designul destinat spaţiilor mici facilitează aşezarea multifuncţionalei, practic oriunde.

Rezultat rapid, de înaltă calitate


Nu mai trebuie să aşteptaţi documentele cu aspect profesional de care aveţi nevoie, având la dispoziţie o viteză de imprimare şi de copiere laser monocromă de 25 ppm. O rezoluţie îmbunătăţită şi excepţională, de 1200 x 600 dpi, asigură documente detaliate impresionante cu text şi grafică în tonuri de gri foarte clare.

Economisiţi timp şi hârtie


Alimentatorul duplex automat de documente (DADF) pentru 50 de coli permite copierea şi scanarea faţă-verso. Acesta creşte productivitatea, deoarece documentele faţă-verso sunt scanate într-o singură operaţie. Imprimarea automată faţă-verso reduce costurile prin scăderea cantităţii de hârtie utilizate.

Eficienţă sporită


Afişajul versatil, pivotant permite adaptarea modelului Pegasus 2 la modul dvs. de lucru. Puteţi aşeza panoul vertical, atunci când îl utilizaţi pe birou sau îl puteţi poziţiona cu faţa în sus, dacă preferaţi să lucraţi în picioare, deasupra dispozitivului. Pe ecranul mare LCD, informaţiile necesare se văd dintr-o privire. Tastele funcţionale rapide one-touch facilitează configurarea fluxurilor de scanare şi copiere, chiar şi pentru utilizatorul începător, încât este uşor de trimis scanările către un fişier şi de economisit hârtie prin copierea mai multor imagini pe o singură coală.

Cea mai bună eficienţă energetică de pe piaţă


Reduceţi costurile cu energia fără a afecta performanţa cu ajutorul tehnologiilor Quick First-Print de la Canon Cu această tehnologie nu mai pierdeţi timp aşteptând documentele, deoarece dispozitivul trece rapid din modul inactiv la imprimare. Are un consum redus de energie de doar 1,4 W în modul inactiv, reducând impactul asupra mediului, şi cel mai bun consum nominal (TEC) de energie de pe piaţă.

Mod silenţios


Pentru funcţionare într-un mediu aglomerat, modul silenţios asigură o imprimare mai puţin zgomotoasă pentru ca dvs. să puteţi lucra fără distragerea atenţiei.

Cartuş multifuncţional


Cartuşele multifuncţionale - care combină tonerul, tamburul şi unităţile de curăţare pentru a reduce cerinţele de întreţinere şi a oferi fiabilitate sporită - reduc consumabilele necesare şi sunt uşor de reciclat.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS MF4890dw, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Automatic double sided printing

Imprimare automată faţă-verso

Copy

Copiere

Duplex Automatic Document Feeder

Alimentator duplex automat de documente

Use and share over network

Utilizare şi partajare în reţea

Super G3 FAX

FAX Super G3

USB connection

Conexiune USB

User friendly LCD display

Afişaj LCD uşor de utilizat

Network scanning

Scanare în reţea

Paper Save Copy shortcut key

Tastă comandă rapidă pentru Copiere cu economisire hârtie

Quiet printing mode

Mod imprimare silenţioasă

Professional Scan quality

Scanare de calitate profesională

Scanning shortcut key

Tastă comandă rapidă pentru scanare

Use and share wirelessly

Utilizare şi partajare prin wireless

Tilting control panel

Panou de comandă pivotant

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone

Paşii următori

De unde se achiziţionează

Soluţii mobile

Imprimaţi uşor de pe dispozitive mobile

Aflaţi mai multe

Plan service

Pentru liniştea dumneavoastră, protejaţi-vă investiţia Canon.

Descoperă mai multe