Canon i-SENSYS MF4750

i-SENSYS MF4750

Imprimantă, copiator, scaner şi fax laser compact, monocrom, pentru spaţii mici. Multifuncţională perfectă pentru casele şi birourile mici care au nevoie de un dispozitiv rapid, eficient energetic şi uşor de utilizat.

Beneficii

  • Multifuncţională laser monocrom: imprimare, copiere, scanare şi fax
  • Viteză mare de imprimare: 23 ppm
  • Design elegant, compact
  • Panou pivotant şi taste funcţionale one-touch pentru utilizare uşoară
  • Alimentator automat cu 35 de coli
  • Mod silenţios
  • Quick First-Print
  • Eficienţă energetică

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS MF4750

Multifuncţională de calitate superioară


Această multifuncţională laser monocromă este imprimantă, scaner, copiator şi fax de calitate profesională, uşor de utilizat pentru productivitate maximă - ideală acasă sau într-un birou mic.

Imprimare şi copiere rapide


Viteza de copiere şi de imprimare laser monocromă de 23 ppm nu vă lasă să aşteptaţi ieşirea documentelor din aparat. Rezoluţia îmbunătăţită de 1200 x 600 dpi garantează producerea unor documente cu aspect profesional, cu un nivel înalt al detaliului, inclusiv text şi elemente grafice clare.

Elegantă şi compactă


Aspectul elegant şi modern al modelului Carina 2 corespunde oricărui mediu de birou. Designul său elegant şi compact se traduce prin ocuparea unui spaţiu redus pe birou şi, teoretic, se potriveşte în orice loc.

Stimulator de productivitate


Uşor de utilizat, chiar şi pentru utilizatorul fără experienţă, Carina 2 are un afişaj versatil, pivotant, care se adaptează modului dvs. de lucru. Pentru utilizarea pe birou, panoul poate fi aşezat vertical sau cu faţa în sus, dacă preferaţi să lucraţi în picioare, deasupra dispozitivului. Pe ecranul mare LCD, informaţiile necesare se văd dintr-o privire. Pentru mai multă eficienţă, fluxurile de scanare şi copiere sunt uşor de configurat, cu ajutorul tastelor funcţionale one-touch pentru a trimite scanările către un fişier sau pentru a economisi hârtie prin copierea mai multor imagini pe o coală.

Economie de timp


Lucraţi mai productiv şi reduceţi timpul de aşteptare lângă aparat cu alimentatorul automat de documente pentru 35 de coli (ADF).

Mod silenţios


Pentru funcţionare într-un mediu aglomerat, modul silenţios asigură o imprimare mai puţin zgomotoasă pentru ca dvs. să puteţi lucra fără distragerea atenţiei.

Quick First-Print


Nu mai pierdeţi timp aşteptând documentele, deoarece tehnologiile Quick-First Print de la Canon asigură trecerea rapidă a dispozitivului din modul inactiv la imprimare.

Economisiţi timp şi bani


Cel mai bun nivel de eficienţă energetică de pe piaţă va reduce consumul de energie şi costurile, fără a afecta performanţa. Cu un consum nominal de energie (TEC) de vârf, de doar 1,4 W în modul inactiv, acest dispozitiv reduce impactul asupra medului.

Cartuş multifuncţional


Cartuşul multifuncţional asigură o utilizare fără întreţinere şi o fiabilitate sporită. Înlocuiţi cartuşul laser original laser Canon - care conţine toner, tambur şi unităţi de curăţare - în câteva secunde şi multifuncţionala dvs. este ca nouă. Cartuşele reduc la minim consumabilele necesare şi sunt uşor de reciclat.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS MF4750, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Automatic Document Feeder

Alimentator automat de documente

Copy

Copiere

Super G3 FAX

FAX Super G3

USB connection

Conexiune USB

User friendly LCD display

Afişaj LCD uşor de utilizat

Paper Save Copy shortcut key

Tastă comandă rapidă pentru Copiere cu economisire hârtie

Quiet printing mode

Mod imprimare silenţioasă

Professional Scan quality

Scanare de calitate profesională

Scanning shortcut key

Tastă comandă rapidă pentru scanare

Tilting control panel

Panou de comandă pivotant

Paşii următori

De unde se achiziţionează

Plan service

Pentru liniştea dumneavoastră, protejaţi-vă investiţia Canon.

Descoperă mai multe