Canon i-SENSYS MF4730

i-SENSYS MF4730

Imprimantă, copiator şi scaner compact, alb - negru Designul elegant şi uşor de utilizat, cu panoul pivotant şi tastele funcţionale one-touch o fac perfectă pentru utilizarea acasă sau într-un birou mic.

Beneficii

  • Multifuncţională laser compactă alb-negru: imprimare, copiere şi scanare
  • Panou pivotant uşor de utilizat
  • Taste funcţionale one-touch pentru scanare şi copiere mai rapide
  • Alimentator automat cu 35 de coli
  • Eficienţă energetică de vârf
  • Design elegant, compact
  • Mod silenţios
  • Quick First-Print

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS MF4730

Multifuncţională avansată


Această multifuncţională laser monocromă este imprimantă, scaner şi copiator de calitate profesională, uşor de utilizat acasă sau într-un birou mic.

Imprimare şi copiere rapide


Viteza de imprimare şi copiere laser monocromă de 23 ppm nu vă lasă să aşteptaţi ieşirea documentelor din aparat. Rezoluţia îmbunătăţită de 1200 x 600 dpi garantează producerea unor documente cu aspect profesional, cu un nivel înalt al detaliului, inclusiv text şi elemente grafice clare.

Stimulator de productivitate


Uşor de utilizat, chiar şi pentru utilizatorul fără experienţă, Carina 1 are un afişaj versatil, pivotant, care se adaptează modului dvs. de lucru. Pentru utilizarea pe birou, panoul poate fi aşezat vertical sau cu faţa în sus, dacă preferaţi să lucraţi în picioare, deasupra dispozitivului. Pe ecranul mare LCD, informaţiile necesare se văd dintr-o privire.

Operare simplă


Pentru mai multă eficienţă, fluxurile de scanare şi copiere sunt uşor de configurat, cu ajutorul tastelor funcţionale one-touch pentru a trimite scanările către un fişier sau pentru a economisi hârtie prin copierea mai multor imagini pe o coală.

Economie de timp


Lucraţi mai productiv şi reduceţi timpul de aşteptare lângă aparat cu alimentatorul automat de documente pentru 35 de coli (ADF).

Eficienţă energetică de vârf


Cu modelul Carina 1 puteţi reduce consumul de energie şi costurile, fără a afecta performanţa. Cu un consum nominal de energie (TEC) de vârf, de doar 1,4 W în modul inactiv, acest dispozitiv reduce impactul asupra medului.

Elegantă şi compactă


Aspectul elegant şi modern al modelului Carina 1 corespunde oricărui mediu de birou. Designul său elegant şi compact se traduce prin ocuparea unui spaţiu redus pe birou şi, teoretic, se potriveşte în orice loc.

Mod silenţios


Pentru funcţionare într-un mediu aglomerat, modul silenţios asigură o imprimare mai puţin zgomotoasă pentru ca dvs. să puteţi lucra fără distragerea atenţiei.

Quick First-Print


Nu mai pierdeţi timp aşteptând documentele, deoarece tehnologiile Quick-First Print de la Canon asigură trecerea rapidă a dispozitivului din modul inactiv la imprimare.

Cartuş multifuncţional


Cartuşul multifuncţional asigură o utilizare fără întreţinere şi o fiabilitate sporită. Înlocuiţi cartuşul laser original Canon - care conţine toner, tambur şi unităţi de curăţare - în câteva secunde şi multifuncţionala dvs. este ca nouă. Cartuşele reduc la minim consumabilele necesare şi sunt uşor de reciclat.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS MF4730, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Automatic Document Feeder

Alimentator automat de documente

Copy

Copiere

USB connection

Conexiune USB

User friendly LCD display

Afişaj LCD uşor de utilizat

Paper Save Copy shortcut key

Tastă comandă rapidă pentru Copiere cu economisire hârtie

Quiet printing mode

Mod imprimare silenţioasă

Professional Scan quality

Scanare de calitate profesională

Scanning shortcut key

Tastă comandă rapidă pentru scanare

Tilting control panel

Panou de comandă pivotant

Paşii următori

De unde se achiziţionează

Plan service

Pentru liniştea dumneavoastră, protejaţi-vă investiţia Canon.

Descoperă mai multe