Gama de obiective foto EF pentru camerele EOS

Indiferent că este macro, superangular sau super-teleobiectiv, un obiectiv diferit vă poate oferi o nouă perspectivă

Vă putem ajuta cu selectarea următorului dvs. obiectiv?

Selectorul nostru de obiective vă va prezenta toată gama şi vă va ajuta să găsiţi opţiunea perfectă pentru dvs. şi pentru camera EOS.

Obiective EF-M

Obiective create exclusiv pentru utilizarea împreună cu camerele EOS M. Bucuraţi-vă de performanţă înaltă şi calitate excepţională a imaginii de la un design portabil şi uşor, pe care îl puteţi lua oriunde cu dvs.

EF-S

Create pentru camere EOS cu senzori de dimensiuni APS-C, obiectivele EF-S sunt uşoare şi oferă imagini superbe - excelente pentru utilizarea de zi cu zi. Deveniţi creativi cu distanţe focale de la obiective ultra-grandangulare la teleobiective.

EF cu distanţă focală fixă

Pentru acele persoane care îşi doresc cea mai înaltă calitate a imaginii, obiectivele EF cu distanţă focală fixă oferă de asemenea deschideri maxime ale diafragmei - excelente pentru fotografiere în condiţii de luminozitate scăzută şi controlul adâncimii câmpului.

Zoom EF

Zoom-urile EF oferă o gamă de distanţe focale diferite pentru o flexibilitate creativă direct pe cameră. O opţiune perfectă pentru cei care călătoresc fără bagaje sau care au nevoie să lucreze rapid.

Macro

Vizualizaţi obiecte mici dintr-un punct de vedere diferit. Obiectivele macro permit un factor înalt de mărire şi dezvăluie detalii complexe, fiind perfecte pentru fotografierea în locaţii a florilor şi a insectelor.

Cu înclinare şi deplasare

Obiectivele cu înclinare şi deplasare (tilt and shift) permit controlul focalizării şi al perspectivei. Extindeţi adâncimea câmpului în peisaje şi naturi moarte şi surprindeţi o perspectivă naturală a spaţiilor interioare şi a obiectelor de interior.

Obiective Canon Cine

Concepute special pentru gama de camere foto Cinema EOS, obiectivele cinematografice Canon oferă o calitate de excepţie a imaginii pentru aceia care lucrează în industria cinematografică profesionistă.

Extensii

Creşteţi distanţa focală a obiectivului dvs. seria L de la Canon pentru a beneficia de o profunzime chiar mai mare a teleobiectivului. Compacte şi mobile, teleconvertoarele sunt o opţiune excelentă în deplasări.