În căutarea momentului
fotografic suprem

Construit pentru cei ce iubesc viteza. Fiţi primul care capturează extraordinarul, surprindeţi momentele pe care alţi fotografi le ratează. Fie că este vorba de fotografii sau filme, lăsaţi-vă partea creativă să se exprime mai mult ca niciodată.

Povestea 2 – stânga

Urmăriţi şi focalizaţi pe subiecţii aflaţi în mişcare rapidă.

Povestea 2 – dreapta

Exprimaţi-vă creativitatea

Ţineţi pasul cu cea mai rapidă acţiune

Capturaţi orice moment doriţi, indiferent de viteza acţiunii

Fotografiaţi imagini în rafală, cu până la 10 cadre pe secundă, focalizare automată completă şi expunere automată. Sensibilitatea la comenzi vă permite să capturaţi într-o fracţiune de secundă momentul urmărit, iar bufferul generos vă permite să continuaţi fotografierea fără vreo reducere a performanţelor.

0%
  Cadre
  Procesor de imagini DIGIC 6

  Surprindeţi momentele esenţiale

  EOS 7D Mark II utilizează procesoare duble de imagine „DIGIC 6” pentru a oferi performanţă şi sensibilitate la comenzi. Timpul minim de întârziere atunci când fotografiaţi vă permite să capturaţi momentele pasagere cu o sincronizare de mare precizie.

  Focalizare automată panoramică în 65 de puncte

  Pentru focalizare clară în timpul fotografierii, EOS 7D Mark II are 65 de puncte de focalizare pentru urmărirea subiecţilor în mişcare rapidă. Fiecare punct de focalizare este de tip încrucişat*, ceea ce permite fixarea rapidă şi precisă pe detalii, atât pe orizontală, cât şi pe verticală. Pentru a facilita fotografierea în condiţii de iluminare extrem de redusă, 7D Mark II poate focaliza chiar şi la lumina lunii, când nivelul de iluminare este de numai -3EV.

  * Numărul disponibil de puncte de focalizare automată, de puncte de tip încrucişat şi de puncte de focalizare automată de tip încrucişat dual variază în funcţie de obiectiv

  Procesor de imagini DIGIC 6
  Procesor de imagini DIGIC 6

  Puncte de focalizare automată

  Utilizaţi împreună toate cele 65 de puncte de focalizare automată sau grupaţi-le în zone mobile, care acoperă subiecţii aflaţi la marginile cadrului. Alternativ, selectaţi un singur punct de focalizare automată pentru a vă concentra doar pe o anumită zonă a scenei.

  Focalizare iTR avansată

  Sistemul de focalizare automată iTR AF al modelului EOS 7D Mark II utilizează informaţiile despre culori şi feţe pentru a recunoaşte şi a urmări subiecţii atunci când aceştia se deplasează în cadru. Sensibilitatea focalizării automate poate fi personalizată cu ajutorul unui instrument simplu, care reglează urmărirea focalizării în funcţie de mediul de fotografiere şi de subiect, astfel încât alte obiecte care se interpun temporar între subiect şi cameră nu afectează focalizarea.

  Procesor de imagini DIGIC 6
  0%
   Cadre

   Materiale imprimate la calitate de expoziţie

   De la natură la sporturi nautice, trecând prin fotografia de stradă, senzorul de 20,2 megapixeli, cu design nou, oferă rezultate ce pot fi expuse oriunde. Chiar şi în condiţii de iluminare redusă, EOS 7D Mark II oferă fotografii şi înregistrări video pline de detalii.

   Peşteră de gheaţă cu lumină scăzută
   Senzorul de lumină

   Senzor de măsurare de 150.000 de pixeli, cu detectare IR

   Pentru măsurarea consecventă şi precisă a expunerii, modelul EOS 7D Mark II utilizează un senzor de 150.000 de pixeli pentru a separa cadrul în 252 de zone. Fiecare dintre acestea este analizată, iar setările corecte de expunere sunt fie selectate automat, fie recomandate fotografului. În plus faţă de spectrul vizibil, sunt măsurate şi radiaţiile infraroşii, pentru mai multă precizie în condiţii dificile de iluminare.

   Performanţă excelentă în condiţii de iluminare slabă

   Atunci când nivelul luminii scade, continuaţi să capturaţi imagini fără a vă compromite creativitatea. EOS 7D Mark II oferă o calitate superbă a imaginii la sensibilităţi ISO de până la ISO 16.000 (ce pot fi extinse până la echivalentul ISO 51.200) – perfecte pentru fotografia stradală discretă, pentru îngheţarea acţiunii în condiţii dificile şi chiar pentru fotografie macro fără trepied.

   Oraş şi port noaptea

   Detectarea pâlpâirii

   Pâlpâirea luminii, cum ar fi cea produsă de becurile fluorescente, poate cauza o lipsă de uniformitate a luminii şi culorilor din imagini. EOS 7D Mark II poate detecta astfel de situaţii, temporizând fiecare fotografie pentru a coincide cu intensitatea maximă a sursei de lumină, obţinând astfel rezultate uniforme.

   0%
    Cadre

    O cameră foto doar pentru dvs.

    Cum veţi utiliza camera foto EOS 7D Mark II? Configuraţi comenzile de captură, sistemul de focalizare şi o serie de alte comenzi personalizate, exact aşa cum vă doriţi. Chiar şi vizorul 100 % al camerei poate fi personalizat cu ajutorul afişajului său electronic în timp real.

    Design EOS flexibil

    De la fotografia stradală la cea de studio, EOS 7D Mark II oferă performanţe în orice situaţie de fotografiere. Viteza şi precizia sa îl fac ideal pentru sport şi acţiune, în timp ce capacitatea de captură la lumină redusă şi GPS-ul integrat fac din acest model o alegere excelentă pentru fotografiile de călătorie. Singura întrebare este: cum vă veţi folosi propriul EOS Mako?

    Schema carcasei camerei

    Etanşare împotriva intemperiilor

    Atunci când condiţiile de înrăutăţesc, puteţi continua capturile cu încredere. Butoanele de comandă, etanşe la intemperii, protejează modelul EOS 7D Mark II împotriva apei şi a prafului, iar carcasa din aliaj de magneziu oferă durabilitate.

    GPS integrat

    EOS 7D Mark II poate aplica fotografiilor şi înregistrărilor video etichete geografice cu poziţia dvs. exactă, oriunde v-aţi afla. Înregistraţi longitudinea, latitudinea, altitudinea şi direcţia în puncte cardinale, precum şi ora universală coordonată.

    Demonstraţie GPS

    Modul Interval dinamic ridicat (HDR)

    Atunci când utilizaţi camera în condiţii de contrast ridicat, capturile cu HDR permit păstrarea detaliilor în zonele întunecate şi cele foarte luminoase. EOS 7D Mark II capturează trei imagini în succesiune rapidă, la expuneri diferite, şi le combină pentru a obţine rezultate cu aspect natural, direct de pe cameră.

    Peisaj urban cu HDR dezactivat Peisaj urban cu HDR activat

    Expuneri multiple

    Expuneri multiple

    Creaţi pe cameră imagini compuse, utilizând modul cu expuneri multiple pentru a suprapune imaginile una peste cealaltă.

    Slot dublu pentru carduri de memorie

    Slot dublu pentru carduri de memorie

    EOS 7D Mark II are un slot dublu pentru carduri de memorie, permiţând copierea automată de siguranţă a fişierelor pe măsură ce fotografiaţi şi mărind capacitatea de stocare.

    peisaj

    Funcţiile de captură cu temporizator

    Temporizatorul integrat permite înregistrarea imaginilor la intervale pre-programate – un mod excelent de a înregistra o scenă cu modificări lente pentru a crea filme cu redare accelerată. Pentru fotografii cu expunere extrem de lungă, obturatorul modelului EOS 7D Mark II poate fi blocat în modul Bulb pe o perioadă specificată.

    Urmăriţi filmul

    Funcţii avansate pentru filme

    Duceţi-vă proiectele de film la nivelul următor, cu funcţii standard în domeniu. Profitaţi de captura Full HD cu încetinitorul, la 60 cps, şi preluaţi controlul asupra sunetului graţie mufelor pentru microfon şi căşti.

    pictură facială Redaţi filmul
    peisaj

    Captură Full HD cu încetinitorul

    Funcţiile video avansate includ captura Full HD (1080p) la viteze variabile ale cadrelor de până la 50 sau 60 cps, ideală pentru acţiunea rapidă sau filmele încetinite, pline de subtilitate, ce permit camerei să dezvăluie toate detaliile mişcării.

    Urmăriţi filmul

    afişajul cu LED-uri al camerei

    Focalizare de înaltă performanţă pentru filme şi Live View

    Pentru urmărirea cu focalizare automată lină şi rapidă atunci când filmaţi sau când utilizaţi funcţia de vizualizare în timp real, EOS 7D Mark II include tehnologia Dual Pixel CMOS AF. Fiecare pixel dispune de două diode foto care pot fi citite independent în timpul focalizării automate sau împreună pentru captura imaginii. Viteza şi sensibilitatea urmăririi focalizării în timpul capturii filmelor pot fi reglate pentru a permite tranziţii lente ale focalizării.

    Conector HDMI

    Rămâneţi conectat

    Conexiunea HDMI pură poate fi utilizată pentru a transmite filmele Full-HD către dispozitive externe de înregistrare, permiţând modelului EOS 7D Mark II să se integreze perfect în fluxul de lucru profesional de editare video. Mufele pentru căşti şi microfon vă permit să înregistraţi o coloană sonoră digitală de înaltă calitate, iar comenzile silenţioase asigură modificarea setărilor camerei fără zgomote deranjante.

    Premii acordate produselor

    TIPA 2015

    Cel mai bun DSLR profesional    EISA 2015-2016

    Specificaţii

    Aflaţi mai multe despre EOS 7D Mark II, despre funcţiile acestei camere foto şi despre ceea ce poate realiza.

    Până la 10 cadre pe secundă

    Capturaţi rafale continue de imagini, la maximum 10 cadre pe secundă.

    Digic 6 Dual

    Capturaţi imagini la viteze mari ale cadrelor şi bucuraţi-vă de superba reproducere a culorilor.

    Senzor RGB de 150.000 de pixeli+măsurare IR

    Fiecare scenă este disecată şi analizată pentru o măsurare uniformă şi precisă a expunerii.

    Max. 65 de puncte AF în cruce

    Focalizaţi pe subiecţi oriunde s-ar afla cu cele 65 de puncte de focalizare automată în cruce, răspândite pe întreg cadrul.

    Film Full HD EOS

    Capturaţi filme la rezoluţie de până la 1080p şi viteză a cadrelor de 60 cps. Mufe pentru microfon şi căşti pentru control complet asupra sunetului.

    Slot dublu pentru carduri CF + SD

    Slotul dublu pentru carduri de memorie permite realizarea automată a copiilor de siguranţă în timpul capturii sau extinderea capacităţii de stocare.

    CMOS de 20,2 megapixeli

    Realizaţi fotografii de calitate excelentă, cu o fineţe extremă a detaliilor.

    Dual Pixel AF CMOS

    Bucuraţi-vă de focalizarea continuă uniformă atunci când filmaţi sau fotografiaţi în modul Live View.

    GPS

    Etichetaţi geografic fiecare fotografie şi film cu locaţia dvs. curentă – ideal pentru fotografiile de călătorie.

    Consultaţi specificaţiile complete

    Recomandat pentru dvs.

    Obiective şi bliţuri

    Accesorii