Camere wireless compacte

Rămâneţi conectat oriunde vă aflaţi cu ajutorul camerelor foto compacte Wi-Fi de la Canon. Încărcaţi, imprimaţi şi realizaţi copii de siguranţă ale imaginilor direct de pe camera IXUS sau PowerShot sau conectaţi-o la smartphone sau la tabletă printr-o singură atingere cu ajutorul funcţiei Dynamic NFC şi bucuraţi-vă de o partajare rapidă din mers.

Conectaţi-vă de pe smartphone şi tabletă

Vă doriţi o partajare rapidă şi simplă a fotografiilor când sunteţi în deplasare? Încărcaţi imagini pe loc sau salvaţi-le pe dispozitive mobile cu ajutorul aplicaţiei gratuite Camera Connect de la Canon, care permite conectarea cu uşurinţă a camerei dvs. Wi-Fi la smartphone-uri şi tablete. Pentru o conectare mai simplă, cele mai recente dintre modelele noastre integrează funcţia Dynamic NFC, care iniţiază transferul imaginilor pe un smartphone compatibil printr-o singură atingere.

Connect

Controlaţi-vă camera şi vizualizaţi imagini în direct de la distanţă

Includeţi-vă cu uşurinţă în fotografiile de grup şi realizaţi imagini minunate din natură cu ajutorul aplicaţiei wireless Remote Shooting de pe smartphone-ul dvs. Puteţi ajusta de la distanţă timpul de expunere, zoomul optic şi bliţul camerei dvs. compatibile Wi-Fi, folosind aplicaţia Canon Camera Connect, iar la unele din modelele cele mai recente puteţi chiar beneficia de un control manual total de la distanţă.

Remote Shooting
Geotag Images

Localizaţi geografic imaginile prin GPS mobil

Utilizaţi smartphone-ul sau tableta dvs. prevăzută cu GPS şi aplicaţi etichete cu date geografice pe imaginile capturate cu ajutorul camerei Canon compacte - ideal pentru reconstituirea itinerariilor sau pentru amintiri cu locurile de vacanţă preferate.

Partajare directă pe internet de pe camera foto

sns.png

Încărcaţi fotografii şi filme direct de pe cameră pe site-urile reţelelor de socializare preferate, fără a avea nevoie de computer! Pur şi simplu conectaţi-vă camera la reţeaua Wi-Fi de acasă*, apoi partajaţi imagini prin e-mail, Twitter, Flickr, Google Drive™ şi Facebook. Clipurile video pot fi partajate la calitate HD pe YouTube™. Vă puteţi chiar încărca fotografiile în serviciul irista de la Canon: proiectat pentru oricine doreşte să îşi gestioneze amintirile, irista este o platformă avansată, bazată pe tehnologia cloud, care permite utilizatorilor să acceseze bibliotecile de fotografii, să beneficieze de acestea şi să le gestioneze ca niciodată până acum. Pentru mai multe detalii, vizitaţi site-ul irista la adresa https://www.irista.com/.

Screens

Realizaţi copii de rezervă ale fotografiilor online sau pe computer

Salvaţi-vă amintirile preţioase prin cloud, practic de oriunde. Folosind Image Sync, puteţi salva imaginile wireless oriunde doriţi – în colecţia irista, în conturile Flickr sau Google Drive – iar acestea vor fi sincronizate cu computerul personal şi chiar cu smartphone-ul dvs.

Conectarea produselor Canon

Conectaţi-vă cu lumea

Combinaţi camera foto Wi-Fi cu compatibilitate Dynamic NFC cu Canon Connect Station pentru partajarea uşoară a fotografiilor şi filmelor pe site-urile reţelelor de socializare şi pe albume online - în plus, urmăriţi-le împreună cu familia şi prietenii pe ecranul unui televizor HD.

* Funcţiile de partajare directă pe internet, Image Sync  şi Trimitere prin server necesită un cont CANON iMAGE GATEWAY. Este posibil ca aplicaţia CANON iMAGE GATEWAY să nu fie acceptată în anumite ţări sau regiuni. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.canon-europe.com/cig.

iPad, iPhone, iPod şi iPod touch sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în SUA şi alte ţări.

YouTube, Android şi Google Drive sunt mărci comerciale înregistrate ale Google Inc.

Facebook şi sigla F sunt mărci comerciale înregistrate ale Facebook Inc.

Twitter este o marcă comercială înregistrată a Twitter Inc.

Marcajul FLICKR este o marcă comercială înregistrată a Yahoo! Inc.