no consumer

Camere compacte PowerShot şi IXUS

Susţinută de tehnologii Canon inovatoare, gama noastră extinsă include cea mai bună cameră digitală compactă pentru dvs. - indiferent dacă sunteţi un începător absolut sau un profesionist cu experienţă.

Camere compacte pentru cunoscători

Concepute pentru fotografii experimentaţi, camerele noastre compacte pentru cunoscători reprezintă alternativa portabilă perfectă sau completarea unui DSLR. Acestea oferă performanţe excepţionale şi sunt ideale pentru fotografii de creaţie.

Camere bridge

Camerele noastre Bridge compacte oferă cele mai mari zoomuri optice, un mâner stil DSLR şi un control creativ complet - pentru rezultate uluitoare, de la peisaje ameţitoare la fotografii cu teleobiectivul în condiţii naturale extreme.

Camere cu superzoom

Surprindeţi orice ocazie - acasă sau nu - cu zoomurile noastre versatile de excepţie, care se potrivesc la obiectivele cu zoom puternic în corpuri de cameră extrem de compacte şi elegante.

Camere tip "point and shoot" (încadrează şi fotografiază)

Uşor de introdus în buzunar, elegante şi uşoare, camerele noastre pentru încadrare şi fotografiere transformă fotografierea şi partajarea unor imagini şi filme excepţionale în operaţiuni foarte simple.

Wi-Fi

Rămâneţi conectat în deplasare cu aparatele foto Canon compacte Wi-Fi. Încărcaţi, imprimați şi faceţi copii de rezervă ale imaginilor direct de pe camera dvs. sau asociaţi-o cu smartphone-ul sau cu tableta pentru partajare instantanee.

Camere foto pentru lumină scăzută

Camerele foto Canon pentru lumină scăzută combină experienţa noastră în domeniul opticii cu sistemul HS, pentru a vă oferi rezultate semnificativ superioare în condiţii dificile de iluminare.

Camere foto subacvatice şi de aventură

Surprindeţi imagini uluitoare cu activităţi extreme în aer liber, utilizând modelul robust PowerShot D30, sau adăugaţi o carcasă impermeabilă la o cameră foto compatibilă pentru a putea realiza fotografii subacvatice.

Camere foto de voiaj

Uşor de transportat şi echipate cu zoom optic puternic, camerele noastre compacte de voiaj vă oferă posibilitatea de a surprinde şi a partaja toate amintirile dvs. de vacanţă şi de călătorie în imagini de o calitate superbă.

Asistenţă pentru camera dvs. compactă

Descărcaţi software, firmware şi manuale şi veţi avea acces la resurse de asistenţă tehnică şi la depanare online pentru camera dvs. compactă.

Căutare camere compacte anterioare

Găsiţi specificaţii şi informaţii despre accesoriile compatibile pentru modele PowerShot şi IXUS mai vechi în secţiunea noastră de produse arhivate.