no consumer

Pasiune pentru imagine, pasiune pentru dvs.

Grace, Marketing şi PR

Dezvoltaţi-vă cât mai mult cariera

Siddharth, Vânzări şi consultanţă

Suntem mai mult decât o simplă companie

Graham, Management

Pasiune pentru imagine, pasiune pentru dvs.

Claire, Administrarea afacerilor

Dezvoltaţi-vă cât mai mult cariera

Antonello, Vânzări şi consultanţă

Împreună ne vom atinge obiectivele

Oliver, Soluţii de afaceri şi IT, împreună cu Nicola, Vânzări şi consultanţă

Cariere la Canon

O carieră la Canon se bazează pe pasiune. Această pasiune, împreună cu mândria, îi determină pe oamenii noştri să acţioneze şi să obţină rezultate şi acesta este unul dintre motivele pentru care suntem un lider inovator în domeniul imagisticii, de la produse de larg consum şi profesionale la produse, soluţii şi servicii medicale şi de difuzare.

Vânzări şi consultanţă

Dacă v-aţi dorit dintotdeauna să fiţi membru al unei echipe care comercializează servicii şi soluţii recunoscute în întreaga lume şi dacă sunteţi cu adevărat pasionat de tehnologiile de imagine, atunci la Canon puteţi avansa la următorul nivel în cariera dvs.

Marketing şi PR

Suntem foarte mândri de ceea ce facem şi dorim să spunem întregii lumi despre acest lucru. Aici interveniţi dvs. Deţinând roluri de la marketingul canalizat spre client şi planificarea afacerilor la managementul de produs, echipele noastre de marketing şi PR dau viaţă serviciilor şi soluţiilor noastre.

Soluţii de afaceri şi tehnologia informaţiilor

Dacă vă doriţi o provocare şi totodată să vă aflaţi în centrul a ceea ce facem, să contribuiţi la elaborarea soluţiilor pentru clienţi şi să creaţi infrastructura care face posibile afacerile noastre.

Administrarea afacerilor

Sunteţi o persoană capabilă să soluţioneze probleme, care poate identifica provocările din trecut şi poate propune abordări noi în vederea eficientizării proceselor noastre, contribuind la crearea unei infrastructuri excelente de furnizare a rezultatelor în cadrul companiei.

Gestionare

Trebuie să fiţi pasionat de experienţele clienţilor şi de oameni. Obiectivul nostru este acela de a ne dezvolta compania dezvoltându-ne angajaţii.

Absolvenţi şi stagii de pregătire

A vă decide ce doriţi să faceţi după liceu sau după universitate poate fi o sarcină dificilă, aşadar programele noastre pentru absolvenţi şi stagiari sunt concepute pentru a vă oferi experienţa de care aveţi nevoie pentru a vă dezvolta cariera în disciplina aleasă. Citiţi povestea Sarei.

Faceţi cunoştinţă cu angajaţii noştri


Cum să păstraţi legătura cu noi

Indiferent dacă este vorba despre tehnicieni de service în Suedia sau despre experţi în vânzări în Spania, vă recomandăm călduros să exploraţi oportunităţile de a vă crea o carieră la Canon. Nu toate locaţiile deţin orice tip de post, dar există oportunităţi interesante pretutindeni.

Imaginaţi-vă la Canon

Canon înseamnă angajaţii săi, iar noi suntem decişi să oferim un mediu de lucru prietenesc şi echilibrat. Între Canon şi clienţii companiei există o legătură puternică, creată pe baza mărcii noastre de renume mondial. Imaginaţi-vă la Canon pentru a vedea dacă acesta ar putea fi locul potrivit pentru dvs.